Povezane novice

Po novem odhodu prihod mladega Slovenca

SiolNET 27.01.2023
Teden kadrovskih sprememb pri HK SŽ Olimpija se nadaljuje. Klub je po trenerju Mitji Šivicu, ki je v torek odstopil, v četrtek pa ga je nasledil Finec Antti Karhula, in branilcu Carlu Neillu zapustil še Marc-Olivier Vallerand. Kanadski napadalec bo… »

SŽ Olimpija do novega poraza

24ur 27.01.2023
Hokejisti SŽ Olimpije so v tekmi 44. kroga lige ICEHL v gosteh izgubili z graško ekipo Graz99ers z 1:4 (0:2, 0:1, 1:1). V tem tednu je za slovenskim predstavnikom v najmočnejšem regionalnem tekmovanju pestro dogajanje. V torek so zeleno-beli po… »

Šok terapija z menjavo trenerja še ni obrodila sadov

SiolNET 27.01.2023
Šok terapija, kot običajno rečemo, ko ekipa zamenja trenerja, pri hokejistih Olimpije še ni obrodila sadov. Prvo tekmo pod vodstvom Finca Anntija Karhule so Ljubljančani izgubili z 1:4 in to proti neposrednemu tekmecu za mesta, ki prinašajo dodatne… »

Finec debitiral z ničlo, Olimpija pribita na dnu

Delo 27.01.2023
Hokejisti SŽ Olimpije so ob debiju trenerja Anttija Karhule izgubili pri Graz 99ers z 1:4. Sedmi poraz zapored. V nedeljo bo v Tivoliju gostoval Innsbruck. Hokejisti SŽ Olimpije so v tekmi 44. kroga lige ICEHL v gosteh izgubili z graško ekipo Graz99ers… »

Neučinkoviti zmaji po zelo razburljivem tednu klonili v Gradcu

RTV Slovenija 27.01.2023
Hokejisti Gradca so v 44. krogu premagali SŽ Olimpijo s 4:1. Na klopi zmajev je debitiral finski strateg Antti Karhula, ki je šele na jutranjem razdrsavanju v Tivoliju spoznal igralce. Ta teden je bil v Tivoliju zares zelo pester. V torek je odstopil… »

Pod Rožnikom se bo na ledu po finsko plesalo

Delo 27.01.2023
Antti Karhula novi trener SŽ Olimpije, igralske vrste zapustil Marc-Olivier Vallerand. Hokejski klub SŽ Olimpija se je po odpovedi prejšnjemu trenerju Mitji Šivicu dogovoril za sodelovanje s priznanim finskim trenerjem Anttijem Karhulo, ki prevzema… »

Novice dneva »

Odšla je novinarka in publicistka Manca Košir

Delo pred eno uroše 6 povezanih

#video Na krilih Dončića Dallas ponovno do visoke zmage

Dnevnik pred 10 uramiše 5 povezanih

OECD zvišal svetovno gospodarsko napoved

Delo pred 9 uramiše 3 povezane

Kdo je Viktorija, ki bo pomagala Zelenskemu?

Zurnal24 pred 5 uramiše 3 povezane
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem