Povezane novice

Zpiz ima obvestilo za vse upokojence: januarske pokojnine ne bodo tako visoke ...

Slovenske novice 27.01.2023
Pokojnine, invalidska nadomestila in drugi prejemki se bodo znova povišali z redno februarsko uskladitvijo, ki je predvidena v višini 4,9 odstotka prejemka. Pokojninski zavod je pred izplačilom pokojnin za januar, ki bo izvedeno zadnji dan v januarju… »

[Video] Januarske pokojnine bodo nižje; v sredo upor upokojencev!

Nova 24TV 27.01.2023
Foto: Freepik V torek bodo upokojenci dobili pokojnine. A pozor, te bodo izredno nizke. Nekatere to spravlja v obup. V sredo se zato pripravlja prvi upor upokojencev. Pokojninski zavod je pred izplačilom pokojnin za januar, ki bo izvedeno zadnji dan v… »

Zpiz: Januarske pokojnine bodo nižje, kot so bile novembra in decembra

RTV Slovenija 27.01.2023
Zpiz je pred izplačilom pokojnin za januar opomnil, da bodo zneski znova nižji. Pokojnine in invalidska nadomestila so bili namreč novembra in decembra 4,5 odstotka višji na podlagi zakona o nujnih ukrepih za povečanje prihodkov upokojencev… »

Toliko nižje bodo januarske pokojnine

Zurnal24 27.01.2023
Tokratno izplačilo pokojnin bo nižje, naslednje pa bo ponovno višje v skladu z redno februarsko uskladitvijo. Pokojninski zavod je pred izplačilom pokojnin za januar, ki bo izvedeno zadnji dan v januarju, spomnil, da bodo zneski znova nižji… »

To bo drugače pri izplačilu januarskih pokojnin

SiolNET 27.01.2023
Pokojninski zavod je pred izplačilom pokojnin za januar, ki bo izvedeno zadnji dan v januarju, spomnil, da bodo zneski znova nižji. Pokojnine in invalidska nadomestila so bili namreč novembra in decembra za 4,5 odstotka višji na podlagi zakona o… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem