Povezane novice

UGRABITEV DANIJELA BOŽIĆA V ANKARANU: Kadivec in Stanojević obsojena na večletne zaporne kazni (FOTO, VIDEO)

Regional 27.01.2023
Na okrožnem sodišču v Kopru sta bila danes Klemen Kadivec in Bojan Stanojević obsojena sodelovanja pri ugrabitvi Danijela Božića, ki je bil zatem umorjen, in Žarka Tešanovića. Kadivcu je sodnica prisodila enotno kazen 6 let in 5 mesecev zapora… »

Klemen Kadivec ni hotel poslušati sodbe

Primorske 27.01.2023
Dobra tri leta po napadu v Ankaranu, ki se je končal z umorom Danijela Božića, se je na koprskem sodišču ob izredno strogih varnostnih ukrepih sojenje le končalo. Če je tožilstvo Klemnu Kadivcu, domnevnemu vodji slovenske celice Kavaškega klana… »

Kadivec in Stanojević kriva protipravnega odvzema prostosti

RTV Slovenija 27.01.2023
Na okrožnem sodišču v Kopru sta bila Klemen Kadivec in Bojan Stanojević obsojena sodelovanja pri ugrabitvi Danijela Božića, ki je bil zatem umorjen, in Žarka Tešanovića. Kadivec je dobil 6 let in 5 mesecev zapora, Stanojević pa 4 leta in 9… »

Kadivcu 6 let in 5 mesecev zapora, Stanojeviću 4 leta in 9 mesecev

Delo 27.01.2023
Sodišče je Kadivca in Stanojevića spoznalo za kriva protipravnega odvzema prostosti, ne pa tudi hudodelskega združevanja. Na okrožnem sodišču v Kopru sta bila danes Klemen Kadivec in Bojan Stanojević obsojena sodelovanja pri ugrabitvi Danijela… »

Kadivec obsojen na šest let in pet mesecev, sodbe ni želel poslušati

24ur 27.01.2023
Na koprskem okrožnem sodišču je potekalo nadaljevanje sojenja Draganu Čikojeviću, Bojanu Stanojeviću in Klemnu Kadivcu za ugrabitev kasneje umorjenega Danijela Božića. Za domnevnega vodjo slovenske celice Kavaškega klana Kadivca je sodišče… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem