Povezane novice

STA: Odstranili so opozorilni napis, a posledice še čutijo

Dnevnik 27.01.2023
Slovenska tiskovna agencija od današnjega dne diha še nekoliko lažje. Po skoraj dveh letih finančnih pritiskov, ki jih je izvajala vlada Janeza Janše, so danes z Ukomom sklenili novo pogodbo o financiranju. Agencija tudi ponovno zaposluje, a vse… »

Ukom in STA podpisala pogodbo za financiranje javne službe v letu 2023

RTV Slovenija 27.01.2023
Direktor Slovenske tiskovne agencije (STA) Igor Kadunc in v imenu vlade v. d. direktorica urada vlade za komuniciranje (Ukom) Petra Bezjak Cirman sta podpisala pogodbo za financiranje javne službe STA-ja v letošnjem letu. Vrednost pogodbe je v… »

Vlada podpisala pogodbo za financiranje javne službe STA

Delo 27.01.2023
Vrednost pogodbe je v primerjavi z lanskim letom višja za 243.600 evrov oziroma za dobrih deset odstotkov. Direktor Slovenske tiskovne agencije (STA) Igor Kadunc in v imenu vlade v. d. direktorica urada vlade za komuniciranje (Ukom) Petra Bezjak Cirman… »

Pogodba je podpisana, z oken umaknili napis 'zaobSTAnek'

24ur 27.01.2023
Potem ko je vlada potrdila besedilo pogodbe o opravljanju javne službe Slovenske tiskovne agencije, sta opoldne obe pogodbeni strani pogodbo tudi podpisali. Ta znaša 2.271.600 evrov, višina mesečnih nadomestil pa ne bo odvisna od štetja novic… »

Ukom in STA podpisala pogodbo za financiranje javne službe STA v letu 2023

Primorske 27.01.2023
Direktor Slovenske tiskovne agencije (STA) Igor Kadunc in v imenu vlade v. d. direktorica urada vlade za komuniciranje (Ukom) Petra Bezjak Cirman sta danes podpisala pogodbo za financiranje javne službe STA v letošnjem letu. Vrednost pogodbe je v… »

Podpisana je pogodba za financiranje STA v letu 2023

SiolNET 27.01.2023
Direktor Slovenske tiskovne agencije (STA) Igor Kadunc in v imenu vlade v. d. direktorja urada vlade za komuniciranje (Ukom) Petra Bezjak Cirman sta danes podpisala pogodbo za financiranje javne službe STA v letošnjem letu. Vrednost pogodbe je v… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem