Povezane novice

Erik Brecelj: Sistem zdravstvenega varstva je težko kopirati po vzoru drugih držav

RTV Slovenija 27.01.2023
Že prihodnji četrtek naj bi skupina za primarno raven predstavila predloge za reorganizacijo primarnega zdravstva, kjer je trenutno največ težav, je za Odmeve dejal Erik Brecelj, vodja strokovnega sveta za zdravstvo, ki se je sešel na prvi seji… »

Predloge za zdravstveno reformo bodo po področjih pripravljale skupine strateškega sveta, prva predloga prihodnji teden

Dnevnik 27.01.2023
Danes se je prvič sestal strateški svet za zdravstvo, ki bo pripravil predloge za napovedano zdravstveno reformo. Rešitve bodo po področjih pripravljale skupine, v prihodnjem tednu bo svet obravnaval predloge rešitev za primarni nivo zdravstva ter… »

"Zdravstvo bomo reformirali po slovenskem modelu"

Zurnal24 27.01.2023
Predsednik vlade je v družbi ministra za zdravje in vodje Strateškega sveta za zdravstvo spregovoril o delu sveta. Strateški svet za zdravstvo se je sestal na ustanovni seji. Pogovarjali so se o analizi stanja v zdravstvi, na podlagi katere bo… »

Prvič se je sestal strateški svet za zdravstvo: to bodo njihove glavne naloge

Slovenske novice 27.01.2023
Sestajali se bodo enkrat tedensko. Danes se je prvič sestal strateški svet za zdravstvo, ki bo pripravil predloge za napovedano zdravstveno reformo. Rešitve bodo po področjih pripravljale skupine, v prihodnjem tednu bo svet obravnaval predloge… »

Brecelj: Po ustanovni seji strateškega sveta me navdaja optimizem

24ur 27.01.2023
Strateški svet za zdravstvo se je sestal na ustanovni seji, kjer so se med drugim seznanili z analizo stanja v zdravstvu, na podlagi katere bo svet pripravil predlog zdravstvene reforme. Seje se je udeležil tudi premier Robert Golob, pod okriljem… »

Strateški svet za zdravstvo najprej o primarni ravni

Delo 27.01.2023
Pri reformi zdravstva se bodo zgledovali tako po dobrih praksah iz Slovenije kakor iz tujine, je napovedal premier Golob. Strateški svet za zdravstvo se je sestal na ustanovni seji, na kateri se je med drugim seznanil z analizo stanja v zdravstvu, na… »

Brecelj: Če se zdravstvo reorganizira, bo korupcije manj

SiolNET 27.01.2023
"Urejen sistem omogoča delovanje. Ne želimo delati revolucije, ampak delati korak za korakom. Seveda pa bomo delati začeli hitro," je na novinarski konferenci dejal Erik Brecelj, novi vodja novega strateškega sveta za zdravstvo na novinarski… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem