Povezane novice

Še dve zlati kolajni za mlade Slovence

Zurnal24 27.01.2023
Slovenija na Ofemu nadaljuje lov na zlate kolajne, zdaj je pri šestih. Mlade slovenske športnice in športniki so na Olimpijskem festivalu evropske mladine (Ofem) 2023 v italijanski Furlaniji Julijski Krajini osvojili dve novi zlati medalji. Smučarske… »

OFEM: Slovenija že pri šestih zlatih kolajnah

RTV Slovenija 27.01.2023
Slovenski športniki so v petek na Olimpijskem festivalu evropske mladine (OFEM) osvojili novi zlati medalji. Nepremagljivi so bili skakalci oz. skakalke na mešani ekipni tekmi, v veleslalomu pa je zmagal Miha Oserban. Slovenija je v Planici v postavi… »

Tekmovanje enkrat v življenju, res je nekaj norega

Delo 27.01.2023
Slovenija na Ofemu nadaljuje lov na zlate kolajne, zdaj pri šestih. Mlade slovenske športnice in športniki so danes na Olimpijskem festivalu evropske mladine (Ofem) 2023 v italijanski Furlaniji Julijski Krajini osvojili dve novi zlati medalji… »

Mladi športniki zbirajo odličja

Gorenjski glas 27.01.2023
Planica – V soboto se je s slavnostnim odprtjem v Trstu začel zimski Olimpijski festival evropske mladine, ki ga organizira Furlanija - Julijska krajina, poteka pa tudi pri nas v Planici. Na njem Slovenijo zastopa 47 mladih športnikov in športnic, ki… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem