Povezane novice

Razprava o tem, ali zbirni center sodi na MMP Vrtojba, ni pripeljala nikamor

Primorske 28.01.2023
Zbirni center na MMP Vrtojba ostaja jabolko spora med Gibanjem Svoboda in SD ter županom. Vroča, uro in pol trajajoča razprava ni prinesla napredka, v zraku pa je predvsem vprašanje, koliko se bo zaradi tega zalomilo ali zavleklo sprejemanje… »

Zgodbe kirurga, za prijatelje Stojana

Primorske 28.01.2023
Čeprav je v rojstni knjigi zapisan kot Stanislav, ga prijatelji od zmeraj kličejo Stojan. Znameniti kirurg in predstojnik kirurškega oddelka v Splošni bolnišnici Izola, vodja pro bono ambulante ter predvsem oseba, ki mu poleg ljubezni do sočloveka… »

Hrana za krepitev in pravilno delovanje želodca

Primorske 28.01.2023
Ker je preprečevati bolje kot zdraviti, je dobro vedeti, katera hrana okrepi delovanje želodca. To velja tudi za ljudi, ki nimajo težav z želodcem in prebavo. Celotna vsebina je na voljo le naročnikom. Želite dostop do vseh spletnih vsebin? Za nakup… »

Postanite vanilijevo dekle

Primorske 28.01.2023
Ljubiteljice brezizraznih barv, nevtralnega mejkapa in mehkih, udobnih oblačil ste končno dočakale svoj veliki trenutek, saj razsaja nov trend. Celotna vsebina je na voljo le naročnikom. Želite dostop do vseh spletnih vsebin? Za nakup dnevnega… »

S Titovim osebnim snemalcem do neverjetne zgodbe

Primorske 28.01.2023
Mila Turajlić je s svojim tretjim delom, dokumentarnim diptihom Non-Aligned, scenes from the Labudović reels in Ciné guerrilas, scenes from the Labudovič reels, ki ga je v četrtek predstavila na Trst film festivalu, ponovno dokazala, da zna zelo… »

Dražje bo za starše otrok v vrtcih

Primorske 28.01.2023
Cene ogrevanja v vrtcih, šolah, zdravstvenemu domu in VDC v mestu bodo višje, a ne bodo poletele v nebo, saj je vlada omejila ceno plina za daljinsko ogrevanje za te ustanove. “To je več kot dobrodošlo,” pravi župan Samo Turel. Stroške namreč… »

Začetek pomladi (še) ne bo brezskrben

Primorske 28.01.2023
Do začetka nogometne pomladi drugoligaše loči še dober mesec, vendar jih je večina v zimskem pripravljalnem obdobju že zasukala rokave. Med njimi so tudi Biljenci, ki so od primorskega trojčka s sedmim mestom držali najvišjo uvrstitev po… »

Novice dneva »

V Kolpi našli človeško okostje

Zurnal24 pred 49 minutamiše 1 povezana

Vreme: takšna mineštra naš čaka v naslednjih dneh

Zurnal24 pred eno uroše 1 povezana

Roglič in ekipa tudi uradno v dresih Red Bulla

Dnevnik pred 38 minutamiše 2 povezani
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem