Povezane novice

Steph Curry Torontu natresel 35 točk

SiolNET 28.01.2023
Košarkarji Golden State Warriors, branilci naslova v severnoameriški košarkarski ligi NBA, so doma premagali Toronto Raptors s 129:117. Sedaj so na sedmem mestu zahodnega dela lige. Zvezdnik Stephen Curry je bil prvi mož zmagovalcev s 35 točkami in… »

Skrbi za Dončića in Dallas, LeBron James povsem izgubil živce #video

SiolNET 28.01.2023
Košarkarji Dallas Mavericks brez Luke Dončića v tej sezoni še naprej ostajajo brez zmage. Slovenski košarkar, ki je zaradi poškodbe gležnja izpustil srečanje z Utah Jazz, je s klopi pospremil poraz svoje ekipe s 100:108. Dončić je na lestvici… »

Embiidu v velikem slogu dvoboj z Jokićem, Čančar obsedel

Delo 28.01.2023
Košarkarji ekipe Philadelphia 76ers so v domači dvorani Wells Fargo Center ugnali vodilno ekipo zahodne konference Denver Nuggets s 126:119. Težko pričakovani centrski obračun Kamerunca Joela Embiida, bodočega francoskega reprezentanta, in Srba… »

Slaba novica za navijače Dallasa

Zurnal24 28.01.2023
Dallas oslabljen na gostovanju v Salt Lake Cityju. Kljub temu da gre pri Luki Dončiću le za lažji zvin gležnja, ki se mu je pripetil na dvoboju z moštvom Phoenix Suns, bo prvi zvezdnik zasedbe Dallas Mavericks izpustil naslednjo tekmo. Pri franšizi… »

Dončić bo izpustil tekmo proti Utahu; peti zaporedni poraz Memphisa

RTV Slovenija 28.01.2023
Luka Dončić po zvinu levega gležnja na tekmi proti Phoenixu v noči na nedeljo ne bo igral v Salt Lake Cityju proti Utahu. Po pisanju ESPN-a ima lažji zvin, tako da se bo 23-letni zvezdnik najbrž kmalu vrnil na parket. Čeprav so v četrtek premagali… »

Žalostna novica za navijače Luke Dončića

SiolNET 28.01.2023
Iz tabora Dallas Mavericks so sporočili, da Luka Dončić, slovenski košarkarski zvezdnik v ligi NBA, v noči na nedeljo ne bo igral na gostovanju proti Utah Jazz. Na zadnji tekmi, ko so Dallas Mavericks igrali proti Phoenix Suns, je že v uvodnih… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem