Povezane novice

Shiffrin zlahka do 85. zmage, Bucik 10., Dvornik 17.

Primorske 28.01.2023
Mikaela Shiffrin je zmagala na prvem od dveh slalomov za svetovni pokal alpskih smučark v kraju Špindleruv Mlyn na Češkem. Američanka je vpisala svojo še 85. karierno zmago, 52. slalomsko v svetovnem pokalu. V finale sta se uvrstili obe Slovenki… »

Odermatta ni ustavila niti poškodba kolena, Hrobat s številko 53 do točk

SiolNET 28.01.2023
Marco Odermatt je zmagovalec superveleslaloma v Cortini d`Ampezzo. Drugo mesto je zasedel Norvežan Aleksander Aamodt Kilde, tretji pa je presenetljivo Italijan Mattia Casse. Martin Čater je šel na progo kot 24., a mu vožnja ni najbolje uspela. Veliko… »

Hrobat po sedmem vmesnem času z večjo napako zapravil lepo uvrstitev

RTV Slovenija 28.01.2023
Alpski smučarji so se v Cortini d'Ampezzo merili na petem superveleslalomu sezone. Zmagal je najboljši smučar in superveleslalomist sezone Marco Odermatt. Miha Hrobat je po sedmem vmesnem času osvojil 25. mesto. Švicar se je v karavano vrnil po… »

Nova zmaga Švicarja, Hrobat s številko 53 do točk

Zurnal24 28.01.2023
Odermattu sedma zmaga v sezoni. Švicar Marco Odermatt je zmagal na prvem od dveh superveleslalomov za svetovni pokal alpskih smučarjev v Cortini d'Ampezzo v italijanskih Dolomitih. Odermatt je sedmo zmago v sezoni vpisal po težavah z bolečinami v… »

Shiffrinova le še zmago za Stenmarkom, Slovenki do točk

Zurnal24 28.01.2023
Shiffrin zlahka do 85. zmage, Bucik 10., Dvornik 17. Mikaela Shiffrin je zmagala na prvem od dveh slalomov za svetovni pokal alpskih smučark v kraju Špindleruv Mlyn na Češkem. Američanka je vpisala svojo še 85. karierno zmago, 52. slalomsko v… »

Švicar razred zase, Hrobat s številko 53 do točk

Delo 28.01.2023
Marco Odermatt je bil kljub poškodbi nezaustavljiv na superveleslalomu v Cortini d'Ampezzo. Drugi Kilde, tretji Casse; Hrobat 25., Čater veliko zaostal. Švicar Marco Odermatt je zmagal na prvem od dveh superveleslalomov za svetovni pokal alpskih… »

Odermattu sedma zmaga v sezoni, Hrobat iz ozadja do 25. mesta

Dnevnik 28.01.2023
Švicar Marco Odermatt je zmagal na prvem od dveh superveleslalomov za svetovni pokal alpskih smučarjev v Cortini d'Ampezzo v italijanskih Dolomitih. Odermatt je sedmo zmago v sezoni vpisal po težavah z bolečinami v kolenu. Izkazal se je Slovenec Miha… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem