Povezane novice

Rusija trdi: Ukrajina v bolnišnici na vzhodu Ukrajine ubila 14 ljudi #vŽivo

SiolNET 28.01.2023
Ruski predsednik Vladimir Putin pripravlja novo ofenzivo v Ukrajini, hkrati pa krepi svojo državo za spopad z ZDA in njihovimi zavezniki, piše Bloomberg. Izgube Putina ne zanimajo, nova mobilizacija naj bi bila po besedah ​​poznavalcev mogoča že… »

Je to nov Putinov dvojnik?

SiolNET 28.01.2023
V javnosti so se pojavile nove fotografije ruskega predsednika Vladimirja Putina v čevljih s peto, ki so sprožile nova ugibanja o tem, da predsednik brez dvoma uporablja dvojnika. V konkretnih čevljih, s katerimi se je slikal s študenti na Moskovski… »

Na vzhodu Ukrajine siloviti spopadi za mesto Vugledar

Dnevnik 28.01.2023
Med ukrajinskimi in ruskimi enotami potekajo siloviti spopadi za nadzor nad mestom Vugledar v regiji Doneck na vzhodu Ukrajine, kjer so se boji v zadnjih dneh okrepili. »Vugledar bi lahko kmalu postal še en zelo pomemben uspeh za nas,« je v petek dejal… »

Zelenski: Okupatorji namerno in sistematično uničujejo mesta

24ur 28.01.2023
Med ukrajinskimi in ruskimi enotami potekajo siloviti spopadi za nadzor nad mestom Vugledar v regiji Doneck na vzhodu Ukrajine, kjer so se boji v zadnjih dneh okrepili. Medtem ruski napredek pripisujejo večinoma brutalni Wagnerjevi skupini, ki naj ne bi… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem