Povezane novice

Moški se je spravil nad avtobus in njegovega voznika

Necenzurirano 28.01.2023
Mariborski policisti so sporočili, da so okoli poldneva obravnavali incident, v katerem je nek moški poškodoval avtobus in njegovega voznika. Povod za storitev navedenih dveh kaznivih dejanj je bil parkiranje vozila. "Zaradi navedenega je voznik… »

Objestni voznik napadel voznika avtobusa in ga poškodoval

Nova 24TV 28.01.2023
Foto: STA Policisti Policijske postaje Maribor II so danes ob 12. uri obravnavali kaznivi dejanji – poškodovanje tuje stvari in povzročitev lahke telesne poškodbe. Za njuno zakrivitev je osumljen voznik osebnega avtomobila, ki je navedeni dejanji… »

V Mariboru moški razbil šipo na avtobusu in lažje poškodoval voznika

Dnevnik 28.01.2023
V Mariboru je voznik osebnega vozila fizično napadel voznika avtobusa in ga lažje telesno poškodoval. Poškodoval je tudi avtobus, na katerem je razbil šipo ter s tem po nestrokovni oceni povzročil za 2000 evrov škode. Povod za to je bilo parkiranje… »

Napadel voznika avtobusa in povzročil 2000 evrov škode na avtobusu

RTV Slovenija 28.01.2023
Mariborski policisti so okoli poldneva obravnavali kaznivi dejanji poškodovanja tuje stvari in povzročitve lahke telesne poškodbe, za katere je osumljen voznik osebnega avtomobila. Povod za storitev navedenih kaznivih dejanj je bil parkiranje vozila… »

Napačno je parkiral: fizično se je spravil na voznika in avtobus

SiolNET 28.01.2023
V Mariboru se je zgodil nenavaden dogodek, ko je danes okoli 12. ure prišlo do spora med voznikom osebnega avtomobila in voznikom avtobusa. Kot so sporočili mariborski policisti, je voznik osebnega vozila osumljen kaznivih dejanj poškodovanja tuje… »

Drama na Štajerskem: brutalno napadel voznika avtobusa, razbil tudi šipo

Slovenske novice 28.01.2023
Povod je bilo parkiranje vozila. Policisti Policijske postaje Maribor II so ob 12. uri obravnavali kaznivi dejanji poškodovanje tuje stvari in povzročitve lahke telesne poškodbe. Tega je osumljen voznik osebnega avtomobila, ki je navedeni dejanji… »

Moški v Mariboru poškodoval avtobus in fizično napadel voznika

24ur 28.01.2023
V Mariboru je voznik osebnega avtomobila fizično napadel voznika avtobusa in ga lažje poškodoval. Znesel se je tudi nad avtobusom in povzročil za okoli 2000 evrov materialne škode. Policisti Policijske postaje Maribor II obravnavajo kaznivi dejanji… »

Napadel voznika in se znesel nad avtobusom

Zurnal24 28.01.2023
Voznik osebnega avtomobila se je znesel nad voznikom avtobusa in avtobusom. Policisti Policijske postaje Maribor II so ob 12. uri obravnavali kaznivi dejanji poškodovanje tuje stvari in povzročitve lahke telesne poškodbe, katerih je osumljen voznik… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem