Povezane novice

Đoković z 10. naslovom v Melbournu ujel Nadala na večni lestvici

RTV Slovenija 29.01.2023
Srb Novak Đoković je zmagovalec OP-ja Avstralije. Z zmago v finalu nad Grkom Stefanosom Cicipasom s 6:3, 7:6 in 7:6 je še desetič dvignil pokal v Melbournu, z 22. osvojenim turnirjem za grand slam pa izenačil dosežek rekorderja Rafaela Nadala… »

Đoković: To je največja zmaga v moji karieri

Dnevnik 29.01.2023
Srbski teniški zvezdnik Novak Đoković je že desetič zmagal na odprtem prvenstvu Avstralije in 22. osvojil turnir velike četverice. Pri ženskah je prvič na grand slamu zmagala Belorusinja Arina Sabalenka. Drugi niz drugega kroga, ki ga je proti… »

Đokoviću 22. naslov na grand slamih, prvo mesto in še večja prevlada

24ur 29.01.2023
Z zmago srbskega teniškega zvezdnika Novaka Đokovića se je končal prvi letošnji turnir za grand slam. Srb je 22. zmago na turnirjih velike četverice, deseto v Melbournu in vrnitev na prestol na odprtem prvenstvu Avstralije označil kot največjo… »

Đoković se je zgrudil v častni loži

Zurnal24 29.01.2023
Srbski teniški as je zelo čustveno preživljal trenutke po zmagi v Melbournu. Novak Đoković je še desetič v karieri osvojil odprto prvenstvo Avstralije v tenisu, skupno pa se je z 22. lovorikami na turnirjih za grand slam izenačil z Rafaelom… »

Đoković z dominatno predstavo ob bok Nadalu

Zurnal24 29.01.2023
Novak Đoković je v finalu OP Avstralije v treh nizih odpravil Grka Stefanosa Cicipasa in se po številu osvojenih grand slamov izenačil z Rafaelom Nadalom (22). Srbski teniški zvezdnik Novak Đoković je zmagovalec odprtega prvenstva Avstralije v… »

Finale OP Avstralije: Đoković v treh nizih do teniške večnosti

Delo 29.01.2023
Srbski teniški zvezdnik Novak Đoković je osvojil svoj 10. naslov na OP Avstralije in 22. grand slam v karieri z zmago nad Grkom Stefanosom Cicipasom. Srbski teniški zvezdnik Novak Đoković je zmagovalec odprtega prvenstva Avstralije v Melbournu. V… »

Marino Kegl do finala v Avstraliji

Slovenske novice 29.01.2023
Izjemen uspeh slovenskega parašportnika na premiernem grand slamu. V okviru odprtega prvenstva Avstralije v tenisu, ki je kot vsako leto potekal prvi v tekočem letu, v Melbournu, se je v finalu znašel tudi Slovenec. Zgodovinski dosežek je namreč, na… »

Đoković do desete lovorike v Melbournu in skupno 22. na grand slamih

Primorske 29.01.2023
Srbski teniški zvezdnik Novak Đoković je zmagovalec odprtega prvenstva Avstralije v Melbournu. V finalu je s 6:3, 7:6 (4), 7:6 (5) po dveh urah in 56 minutah premagal Grka Stefanosa Cicipas. Petintridesetletni Beograjčan je tako še desetič dvignil… »

Kegl izgubil šele v finalu odprtega prvenstva Avstralije

Delo 29.01.2023
Izvrstni 27-letni teniški igralec iz Murske Sobote se je prebil vse do zaključnega dvoboja turnirja za grand slam za gluhe in naglušne v Melbournu. Slovenski teniški igralec Marino Kegl je šele v finalu odprtega prvenstva Avstralije v Melbournu za… »

Velik uspeh slovenskega parašportnika na premiernem grand slamu

SiolNET 29.01.2023
Slovenski gluhi teniški igralec Marino Kegl je izgubil v finalu odprtega prvenstva Avstralije v Melbournu za gluhe in naglušne. Po štirih zmagah v skupinskem delu je bil od 27-letnega Sobočana v finalu boljši izkušeni Madžar Gabor Mathe. Četrti… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem