Povezane novice

Danci prvi trikrat zapored osvojili Mt. Everest

Delo 29.01.2023
Danska je postala prva reprezentanca, ki je osvojila tri zaporedne naslove svetovnega prvaka. Francozom v finalu zmanjkalo moči. Bron v Španijo. Dve kolajni od treh sta na 28. svetovnem prvenstvu v rokometu osvojili reprezentanci, ki sta Slovencem… »

Dancem uspel rokometni čudež, kot ga še ni bilo

SiolNET 29.01.2023
Danski rokometaši so v finalu svetovnega prvenstva v Stockholmu premagali Francijo (34:29), spravili v delirij številne rojake, ki so jih bodrili na tribunah na Švedskem, in se v zgodovino rokometa vpisali z izjemnim podvigom, saj so kot prvi postali… »

Danci za zgodovino - tretjič zapored svetovni prvaki

RTV Slovenija 29.01.2023
Danski rokometaši so tretjič zapored svetovni prvaki. V velikem finalu so premagali olimpijske prvake Francoze s 34:29. Danska je ulovila tretji zaporedni naslov na svetovnih prvenstvih, kar doslej ni uspelo še nobeni reprezentanci na svetu. Najboljša… »

Danski rokometaši po zmagi nad Francozi do tretjega zaporednega naslova svetovnih prvakov

24ur 29.01.2023
Danska moška rokometna reprezentanca je osvojila tretjo zlato kolajno na svetovnih prvenstvih. Na letošnjem zaključnem turnirju na Švedskem in Poljskem je na finalni tekmi v Stockholmu premagala Francijo s 34:29 (16:15). Španija je bila v tekmi za… »

Danski rokometaši po zmagi nad Francozi do tretjega zaporednega naslova svetovnih prvakov

Slovenske novice 29.01.2023
Danska je na letošnjem turnirju v skupinskem in glavnem delu v Malmöju premagala Belgijo, Bahrajn, Tunizijo, ZDA in Egipt ter remizirala s Hrvaško. V četrtfinalu je bila v Stockholmu boljša od Madžarske, v polfinalu v Gdansku pa še od Španije… »

Špansko maščevanje za Budimpešto

Dnevnik 29.01.2023
Na tekmi za tretje mesto na SP so sogostitelji Švedi v Stockholmu izgubili proti Španiji s 36:39 (22:18). Tako so se jim Španci maščevali za finalni poraz na lanskem EP v Budimpešti (26:27). Predigra finalu med Francijo in Dansko, ki se je začel v… »

Komu svetovni prestol? Za laskavo lovoriko dvoboj rokometnih velikanov

24ur 29.01.2023
Najbolj prestižna tekma na letošnjem moškem svetovnem prvenstvu na Švedskem in Poljskem bo minila v znamenju francoskih in danskih rokometašev. Francija bo v Stockholmu naskakovala sedmi naslov svetovnih prvakov, Danska pa svojega tretjega. Francija… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem