Povezane novice

V Kranju z ostrim predmetom poškodoval 39-letnika

SiolNET 29.01.2023
V soboto zvečer je v Kranju 45-letnik z ostrim predmetom poškodoval 39-letnika in nato pobegnil. Kranjski policisti so ga kmalu izsledili in ga pridržali. Zoper njega vodijo predkazenski postopek, poškodovanega moškega pa so z reševalnim vozilom… »

ROP NA PARTIZANSKI CESTI V SEŽANI: Zamaskirana neznanca napadla moškega in ga hudo poškodovala

Regional 29.01.2023
Včeraj ob 20.46 so na operativno klicnem centru Policijske uprave Koper prejeli sporočilo o ropu v Sežani. Policisti in kriminalisti so z ogledom kraja dejanja in zbiranjem obvestil ugotovili, da sta dva neznana in zamaskirana moška, za banko na… »

V novi številki Primorskih novic preberite

Primorske 29.01.2023
Pol leta za tem, ko smo spremljali najbolj množične prevoze vode s cisternami v državi, ki so v Istri preprečili redukcije, smo se odpravili po sledeh enega od predlaganih kratkoročnih ukrepov, s katerim bi Istro ob podobnih sušnih scenarijih… »

Srhljivka na Gorenjskem: zabodel 39-letnika in pobegnil

Slovenske novice 29.01.2023
Storilca so kmalu izsledili. V soboto zvečer je v Kranju 45-letnik z ostrim predmetom poškodoval 39-letnika in nato pobegnil. Kranjski policisti so ga kmalu izsledili in ga pridržali. Zoper njega vodijo predkazenski postopek, poškodovanega moškega pa… »

Italijansko govoreča roparja v Sežani potolkla moškega

Necenzurirano 29.01.2023
Najverjetneje sta pobegnila v smeri Italije. Včeraj, bilo je malo pred 21. uro, sta dva zamaskirana moška za banko na Partizanski cesti v Sežani pristopila do oškodovanca in od njega v italijanskem jeziku zahtevala denar. Nato je eden od storilcev… »

Policisti iščejo osumljenca, ki sta med ropom v Sežani hudo poškodovala moškega

RTV Slovenija 29.01.2023
Policisti iščejo roparja, ki sta v soboto za banko na Partizanski cesti v Sežani pristopila do moškega in od njega v italijanskem jeziku zahtevala denar. Eden od storilcev je žrtev ropa s topim predmetom večkrat udaril in hudo poškodoval. Po do… »

Sredi Kranja moškega poškodoval z ostrim predmetom

Zurnal24 29.01.2023
Do napada je prišlo v soboto zvečer. Poškodovani moški odpeljan v bolnišnico. Kranjski policisti so bili v soboto ob 19.38 obveščeni o dogodku v Kranju, v katerem je 45-letni moški z ostrim predmetom poškodoval 39-letnega moškega in odšel s… »

Med ropom osumljenca hudo poškodovala moškega

Zurnal24 29.01.2023
V Sežani se je v nedeljo nekaj pred 21. uro zgodil rop, v katerem je bila ena oseba hudo telesno poškodovana. Na podlagi ogleda kraja dejanja in zbiranja obvestila so policisti in kriminalisti ugotovili, da sta dva neznana in zamaskirana moška za banko… »

Zamaskirana roparja hudo pretepla moškega v Sežani, policija prosi za pomoč

SiolNET 29.01.2023
V Sežani se je v bližini banke sinoči zgodil rop, dva neznana in zamaskirana moška sta od oškodovanca zahtevala denar. Žrtev je eden od storilcev huje poškodoval, zato policija prosi za pomoč morebitne očividce. Operativno-komunikacijski center… »

Zamaskirana roparja hudo poškodovala žrtev in jo okradla

Goriški portal 29.01.2023
Včeraj je v Sežani prišlo do ropa, v katerem je žrtev utrpela hude poškodbe, sporočajo iz Policijske uprave Koper. Policisti naprošajo vse, ki bi karkoli vedeli o ropu ali bi imeli informacije o storilcih, da to sporočijo na najbližjo policijsko… »

Neznanca v Sežani oropala moškega, policija prosi očividce za pomoč

Primorske 29.01.2023
Včeraj ob 20.46 je policija prejela obvestilo o ropu, do katerega je prišlo na Partizanski ulici v Sežani. Osumljenca še iščejo. SEŽANA > Policisti in kriminalisti so ugotovili, da sta dva neznana in zamaskirana moška za banko na Partizanski cesti… »

Kaj se dogaja po Sloveniji? Moškega sredi ceste brutalno napadla zamaskiranca

Slovenske novice 29.01.2023
Žrtev sta hudo poškodovala. Poročali smo že o dveh roparskih tatvinah, ki sta se za vikend zgodili v Ljubljani, očitno pa to nista bila osamljena primera. Včeraj ob 20.46 so bili policisti policijske uprave Koper obveščeni o izvršenem ropu v… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem