Povezane novice

V slovenskih gorah: reševali turno smučarko, pa morali na pomoč obolelemu pohodniku (FOTO)

Slovenske novice 29.01.2023
Policija opozarja na zahtevne zimske razmere v gorah, veliko snežnih pasti in na nizke temperature. Povečana je tudi nevarnost proženja snežnih plazov. V slovenskih gorah je ta konec tedna zaradi nesreč potekalo več helikopterskih reševanj. Ljudi… »

KONEC TEDNA V GORAH VEČ NESREČ: Turna smučarka z glavo priletela v skalo, pohodnik si je poškodoval nogo (FOTO)

Regional 29.01.2023
V gorah se je konec tedna zaradi nesreč zvrstilo več helikopterskih reševanj. Tri je opravila policijska letalska enota z dežurno ekipo za helikoptersko reševanje v gorah, še eno pa je zaradi zasedenosti policijskega helikopterja opravila reševalna… »

Turna smučarka z glavo udarila v večjo skalo in obležala

Gorenjski utrip 29.01.2023
Ta vikend se je zaradi nesreč v gorah zvrstilo več helikopterskih reševanja. Policija opozarja na zahtevne zimske razmere v gorah, veliko snežnih pasti in na nizke temperature. Zaradi razmer je povečana nevarnost za nesreče in snežne plazove… »

Konec tedna štiri helikopterska reševanja v gorah

RTV Slovenija 29.01.2023
V gorah se je konec tedna zaradi nesreč zvrstilo več helikopterskih reševanj. Tri je opravila policijska letalska enota z dežurno ekipo za helikoptersko reševanje v gorah, še eno pa je zaradi zasedenosti policijskega helikopterja izvedla Slovenska… »

Helikopter ta konec tedna v zraku kar štirikrat: v Ratečah težje reševanje turne smučarke #foto

SiolNET 29.01.2023
V gorah se je ta konec tedna zaradi nesreč zvrstilo več helikopterskih reševanj. Težje reševanje turne smučarke so danes izvedli na območju Rateč. Smučarka je pri spustu z glavo trčila v večjo skalo in poškodovana obležala. Zato kranjski… »

Včeraj in danes več nesreč v gorah

Necenzurirano 29.01.2023
Policija opozarja na zahtevne zimske razmere v gorah, veliko snežnih pasti in na nizke temperature. Zaradi razmer je povečana nevarnost za nesreče in snežne plazove. Ta vikend se je v slovenskih gorah pripetilo več nesreč, ki so terjala… »

Naporen konec tedna za gorske reševalce in helikopterske ekipe

Delo 29.01.2023
Zaradi vremenskih razmer je povečana nevarnost za nesreče in snežne plazove. V gorah se je konec tedna zaradi nesreč zvrstilo več helikopterskih reševanj. Tri je opravila policijska letalska enota z dežurno ekipo za helikoptersko reševanje v… »

Več nesreč v gorah: turna smučarka z glavo trčila v skalo in obležala

24ur 29.01.2023
V slovenskih gorah se je ta konec tedna zaradi nesreč zvrstilo več helikopterskih reševanj. Trikrat je posredovala Letalska policijska enota z dežurno ekipo za helikoptersko reševanje v gorah, enkrat pa reševalna ekipa s posadko helikopterja… »

Nevarno v gorah: En policijski helikopter ni bil dovolj

Zurnal24 29.01.2023
V gorah se je ta konec tedna zaradi nesreč zvrstilo več helikopterskih reševanj. Policija poroča, da so razmere v gorah zaradi snega in plazov zahtevne. Ta konec tedna so imeli reševalci polne roke dela. Tri reševanja je opravila letalska policijska… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem