Povezane novice

30 odstotkov Ukrajine je prekrite z minami in eksplozivi #vŽivo

SiolNET 30.01.2023
"Približno 30 odstotkov Ukrajine je prekrite z minami in eksplozivi in ​​če jih ne odstranite, bi to lahko povzročilo učinek domin v Evropi in Afriki," je dejala ukrajinska uradnica Lesia Vasylenko. V govoru pred Parlamentarno skupščino Sveta… »

Po odločitvi Zahoda o dobavi tankov Kijevu za Moskvo mirovna pogajanja nesmiselna

Dnevnik 30.01.2023
Zaradi odločitve Zahoda, da Kijevu dobavi sodobne bojne tanke, bi bila mirovna pogajanja z Ukrajino nesmiselna, je danes izjavil namestnik ruskega zunanjega ministra Sergej Rjabkov. Napoved dobave tankov iz ZDA, Nemčije, Velike Britanije in drugih… »

Na vzhodu Ukrajine se krepijo spopadi za mesto Vugledar

SiolNET 30.01.2023
Ruske sile napredujejo v okolici ukrajinskega mesta Vugledar v regiji Doneck na vzhodu države, je danes dejal vodja proruskih oblasti v Donecku Denis Pušilin in dodal, da so okrepile svoje položaje v vzhodnem delu mesta. Ukrajinska stran to zanika in… »

Moskva: Zaradi odločitve Zahoda o dobavi tankov Kijevu bi bila mirovna pogajanja nesmiselna

RTV Slovenija 30.01.2023
Zaradi odločitve Zahoda, da Kijevu dobavi sodobne bojne tanke, bi bila mirovna pogajanja z Ukrajino nesmiselna, je izjavil namestnik ruskega zunanjega ministra Sergej Rjabkov. Napoved dobave tankov iz ZDA, Nemčije, Združenega kraljestva in drugih… »

Po odločitvi Zahoda o dobavi tankov za Moskvo mirovna pogajanja nesmiselna

Delo 30.01.2023
Napoved dobave tankov iz ZDA, Nemčije, Velike Britanije in drugih zahodnih držav je Sergej Rjabkov označil za uničujoč korak, ki služi le zaostrovanju vojne. Zaradi odločitve Zahoda, da Kijevu dobavi sodobne bojne tanke, bi bila mirovna pogajanja z… »

Scholz: Ukrajina ne bo dobila nobenega bojnega letala

24ur 30.01.2023
Nemški kancler Olaf Scholz je izključil možnost pošiljanja bojnih letal v Ukrajino. Odločitev prihaja le nekaj dni po tem, ko se je Nemčija po večmesečnih pritiskih in kritikah odločila, da bo v Ukrajino poslala 14 bojnih tankov Leopard 2A6… »

Scholz / »Nemčija ne bo poslala bojih letal Ukrajini«

Mladina 30.01.2023
Potem ko je Nemčija minuli teden odobrila dobavo težkih bojnih tankov Ukrajini, je Zelenski Berlin pozval, naj Kijevu pošlje tudi bojna letala in rakete dolgega dosega. Nemčija ne bo dovolila, da bi se vojna v Ukrajini razplamtela v konflikt med… »

Po odločitvi Zahoda o dobavi tankov Kijevu za Moskvo mirovna pogajanja nesmiselna

Primorske 30.01.2023
Zaradi odločitve Zahoda, da Kijevu dobavi sodobne bojne tanke, bi bila mirovna pogajanja z Ukrajino nesmiselna, je danes izjavil namestnik ruskega zunanjega ministra Sergej Rjabkov. Napoved dobave tankov iz ZDA, Nemčije, Velike Britanije in drugih… »

Po tankih v Ukrajino še sodobna zahodna lovska letala?

Nova 24TV 30.01.2023
Foto: epa Obrambni minister Oleksij Reznikov je za CBC povedal, da Ukrajina zdaj po zagotovitvi dobave sodobnih tankov z Zahoda upa, da bo prejela vojaška letala, ki bi lahko spremenila pravila igre v boju proti Rusiji. Reznikov je dejal, da ima njegov… »

Scholz: Nemčija Ukrajini ne bo poslala bojnih letal

Delo 30.01.2023
Nemški kancler je dejal, da Nemčija ne bo dovolila, da bi se vojna v Ukrajini razplamtela v konflikt med Rusijo in Natom. Nemčija ne bo dovolila, da bi se vojna v Ukrajini razplamtela v konflikt med Rusijo in Natom, je v nedeljo zvečer med obiskom v… »

NEMČIJA UKRAJINI NE BO POSLALA BOJNIH LETAL: "To ne sme biti vojna za to, kdo bo poslal največ orožja"

Regional 30.01.2023
Nemčija ne bo dovolila, da bi se vojna v Ukrajini razplamtela v konflikt med Rusijo in Natom, je v nedeljo zvečer med obiskom v Čilu dejal nemški kancler Olaf Scholz in zatrdil, da Nemčija Ukrajini ne bo poslala bojnih letal, poročajo tuje tiskovne… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem