Povezane novice

Johnson: Putin mi je zagrozil z raketnim napadom

Slovenske novice 30.01.2023
To se je zgodilo februarja lani. Boris, Johnson, nekdanji britanski premier, je spregovoril o nenavadnem pogovoru, ki ga je imel z ruskim predsednikom Vladimirjem Putinom februarja 2022. Politika sta se pogovarjala o napadu na Ukrajino in Johnson je… »

Johnson razkril vsebino zasebnega pogovora: Putin mi je grozil z raketnim napadom!

Nova 24TV 30.01.2023
Nekdanji britanski premier Boris Johnson je razkril vsebino zasebnega pogovora med njim in Putinom. (Foto: epa) Nekdanji britanski premier Boris Johnson je izjavil, da mu je ruski predsednik Vladimir Putin v nenavadnem telefonskem pogovoru tik pred… »

Johnson / »Putin mi je grozil z raketnim napadom«

Mladina 30.01.2023
Grožnjo naj bi izrekel po tem, ko mu je Johnson dejal, da bi vojna v Ukrajini pomenila "popolno katastrofo" Nekdanji britanski premier Boris Johnson je izjavil, da mu je ruski predsednik Vladimir Putin v "nenavadnem" telefonskem pogovoru tik pred napadom… »

Putin Johnsonu grozil z raketnim napadom

Zurnal24 30.01.2023
Boris Johnson, nekdanji britanski premier, je razkril, da je Vladimir Putin zagrozil z raketnim napadom v "neverjetnem" telefonskem pogovoru. Johnson je povedal, da je omenjeni pogovor potekal 24. februarja 2022. Takrat je ruskega predsednika posvaril, da… »

Johnson: Putin mi je zagrozil z raketnim napadom

Delo 30.01.2023
Nekdanji britanski premier Boris Johnson je izjavil, da mu je ruski predsednik Vladimir Putin v »nenavadnem« telefonskem pogovoru tik pred napadom Rusije na Ukrajino zagrozil z raketnim napadom. Grožnjo je menda izrekel po tem, ko mu je Johnson dejal… »

Boris Johnson: Putin mi je grozil z raketnim napadom

SiolNET 30.01.2023
Ruski predsednik Vladimir Putin je tik pred začetkom invazije na Ukrajino nekdanjemu britanskemu premierju Borisu Johnsonu grozil z raketnim napadom, poroča BBC. Boris Johnson je Vladimirju Putinu v telefonskem pogovoru povedal, da bi bila vojna popolna… »

Novice dneva »

Lepe napovedi za Raiven!

Zurnal24 pred 9 minutamiše 1 povezana

Victor Wembanyama novinec leta lige NBA

Dnevnik pred 9 minutamiše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem