Povezane novice

Veličasten posnetek: v objektiv so ujeli milijon pinož #video

SiolNET 30.01.2023
V Sloveniji to zimo spet prezimuje velika jata pinož, ptic iz severnih krajev. Kot so danes sporočili iz Društva za opazovanje in proučevanje ptic Slovenije (DOPPS), gre za redek dogodek, ki se zgodi do dvakrat na desetletje. Nazadnje so pinože v… »

Veličastni pojav zopet pri nas

Zurnal24 30.01.2023
V Sloveniji to zimo spet prezimuje velika jata pinož, ptic iz severnih krajev. Kot so danes sporočili iz Društva za opazovanje in proučevanje ptic Slovenije, gre za redek dogodek, ki se zgodi do dvakrat na desetletje. Pinoža je vrsta ptice iz… »

V Sloveniji spet prezimuje milijonska jata pinož

RTV Slovenija 30.01.2023
V Sloveniji po štirih letih spet prezimuje velika jata pinož. Tokrat je po navedbah Društva za opazovanje in proučevanje ptic Slovenije iz severa v naše kraje priletela milijonska jata. Pinoža je vrsta ptice iz družine ščinkavcev, ki na območju… »

V Sloveniji spet prezimuje velika jata pinož

Primorske 30.01.2023
V Sloveniji to zimo spet prezimuje velika jata pinož, ptic iz severnih krajev. Kot so danes sporočili iz Društva za opazovanje in proučevanje ptic Slovenije, gre za redek dogodek, ki se zgodi do dvakrat na desetletje. Nazadnje so pinože v velikem… »

Milijonska jata pinož spet pri nas: objavili veličasten posnetek

24ur 30.01.2023
Po štirih letih smo letos v Sloveniji ponovno priča veličastnemu dogodku, so sporočili člani društva za opazovanje in preučevanje ptic. V Sloveniji namreč gostimo milijonsko jato pinož. V Sloveniji se ta izjemen dogodek zgodi enkrat do dvakrat na… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem