Povezane novice

Ste slišali, koliko denarja bi od nekdanjega ministra Aleša Hojsa?

Slovenske novice 30.01.2023
Tožbo so vložili zaradi okrnitve ugleda. Zahtevajo odškodnino. Inštitut 8. marec je zaradi okrnitve ugleda inštituta vložil tožbo zoper nekdanjega ministra Aleša Hojsa. Zaradi obtožb na twitterju, da zaradi referenduma o noveli zakona o vodah… »

INŠTITUT 8. MAREC V TOŽBO ZOPER NEKDANJEGA MINISTRA ALEŠA HOJSA: Očitajo mu širjenje laži, ki so podpihovale sovraštvo…

Regional 30.01.2023
Inštitut 8. marec je zaradi okrnitve ugleda inštituta vložil tožbo zoper nekdanjega ministra Aleša Hojsa. Zaradi obtožb na Twitterju, da zaradi referenduma o noveli zakona o vodah, pri katerem je sodelovalo več civilnodružbenih organizacij, ni… »

Tožba proti Hojsu: “Izkoristil je tragedijo ljudi, lagal, blatil ...”

Dnevnik 30.01.2023
Inštitut 8. marec je včeraj vložil tožbo proti nekdanjemu notranjemu ministru Alešu Hojsu zaradi izjav, da je bil Inštitut odgovoren za pomanjkanje vode med požari na Krasu. Hojs zanika, da bi bila izjava neresnična, tožbo pa razume kot obliko… »

Hojs tožbo Inštituta 8. marec označil za politični pritisk

Delo 30.01.2023
Na twitterju jih je Hojs obtožil, da zaradi referenduma o noveli zakona o vodah ni bilo vode za gašenje požarov na Krasu. Zahtevajo odškodnino 3000 evrov. Inštitut 8. marec je zaradi okrnitve ugleda inštituta vložil tožbo proti nekdanjemu ministru… »

Inštitut 8. marec zaradi tvita vložil tožbo proti Alešu Hojsu

RTV Slovenija 30.01.2023
Inštitut 8. marec je vložil tožbo proti Alešu Hojsu zaradi vsebine tvita, ki ga je objavil med divjanjem požara na Krasu, v njem pa je organizacijo obtožil, da je z "zavajanjem ljudi uspela, da je na Primorskem in Krasu zmanjkalo vode". Nekdanji… »

Hojs tožbo Inštituta 8. marec vidi kot politični pritisk

Nova 24TV 30.01.2023
Aleš Hojs (Foto: STA) “Jaz to ocenjujem kot nek politični pritisk, očitno bodo sedaj prek sodišč skušali ustaviti svoje politične tekmece,” se je na tožbo Inštituta 8. marec odzval nekdanji notranji minister Aleš Hojs. Pripomnil je še, da v… »

Inštitut 8. marec toži Hojsa / »Ne želimo si družbe napadov na ulicah, žalitev in grozilnih pisem«

Mladina 30.01.2023
Inštitut 8. marec je zaradi okrnitve ugleda inštituta vložil tožbo zoper nekdanjega ministra v Janševi vladi Aleša Hojsa. Inštitut 8. marec je zaradi okrnitve ugleda inštituta vložil tožbo zoper nekdanjega ministra Aleša Hojsa. Zaradi obtožb… »

Inštitut 8. marec zaradi okrnitve ugleda inštituta toži Aleša Hojsa

Primorske 30.01.2023
Inštitut 8. marec je zaradi okrnitve ugleda inštituta vložil tožbo zoper nekdanjega ministra Aleša Hojsa. Zaradi obtožb na Twitterju, da zaradi referenduma o noveli zakona o vodah, pri katerem je sodelovalo več civilnodružbenih organizacij, ni… »

Inštitut 8. marec nad Hojsa s tožbo in zahtevo za tri tisoč evrov odškodnine

SiolNET 30.01.2023
V Inštitutu 8. marec po vloženi tožbi zoper nekdanjega notranjega ministra Aleša Hojsa zaradi njegovih izjav glede poletnih požarov na Krasu in pomanjkanja vode zahtevajo še plačilo tri tisoč evrov odškodnine za nematerialno škodo. Ena izmed… »

Tožba proti nekdanjemu ministru, zahtevajo tri tisoč evrov

Zurnal24 30.01.2023
Ukrepali bodo s pravnimi sredstvi, so se odločili v Inštitutu 8. marec. "Odločili smo se za tožbo, ker verjamemo, da je treba širjenju laži postaviti mejo," je na današnji novinarski konferenci povedala direktorica inštituta 8. marec Nika Kovač… »

Novice dneva »

Matura ostaja stres, osnovnošolcev pa NPZ ne gane

Delo pred 6 uramiše 3 povezane

Izraelska vojska napada cilje v Rafi

Zurnal24 pred dvema uramaše 2 povezani
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem