Povezane novice

Umrla je Lisa Loring, prva Wednesday Addams

RTV Slovenija 30.01.2023
Poslovila se je Lisa Loring, prva igralka, ki je odigrala kultno vlogo Wednesday (Srede) v franšizi Addamsovi, ki se osredotoča na čudaško ameriško družino, ki uživa v grozljivem. Stara je bila 64 let. Novico je sporočila njena prijateljica Laurie… »

Umrla igralka Lisa Loring, izvirna Wednesday Addams

24ur 30.01.2023
V 65. letu je za posledicami kapi umrla igralka Lisa Loring, najbolj znana po vlogi legendarne Wednesday Addams, ki jo je kot prva uprizorila na malih ekranih. Smrt igralke je za The Hollywood Reporter potrdila njena hčerka Vanessa Foumberg. Igralski… »

Odšla je Lisa Loring, nekoč mala Wednesday iz Addamsovih

Delo 30.01.2023
Zaslovela je v mračnjaški seriji o neobičajni družini Addams, pozneje je snemala filme in serije ter delala kot umetnica ličenja v erotičnih filmih. V 65. letu starosti se je poslovila igralka Lisa Loring, ki je v šestdesetih letih še kot deklica… »

Umrla prva televizijska Wednesday Addams

SiolNET 30.01.2023
V soboto je v bolnišnici v krogu družine zaradi možganske kapi v starosti 64 let umrla igralka Lisa Loring, bolj znana kot prva igralka, ki je upodobila lik Wednesday Addams v prvi ekranizaciji družine Addams (Pri Addamsovih). "Odšla je mirno z obema… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem