Povezane novice

Srbi postajajo vse boljši kolesarji, Dušan Rajović prehitel Luko Mezgeca

Slovenske novice 30.01.2023
Slovenski kolesar Luka Mezgec je na uvodni etapi dirke po Savdski Arabiji zasedel 10. mesto. Prvi izmed osmih slovenskih kolesarjev, ki nastopajo v najvišjem razredu, elitnem World Touru, je začel s tekmovalno sezono. Luka Mezgec je prvi zaoral ledino… »

Fantastičen začetek sezone za Luko Mezgeca: "On je najboljši na svetu!"

Zurnal24 30.01.2023
Mezgec je bil na uvodu v dirko po Savdski Arabiji deseti, potem ko je lastnoročno pripravil etapno zmago svojemu zvezdniškemu sotekmovalcu Groenewegnu. Slovenski kolesar Luka Mezgec je na uvodni etapi dirke po Savdski Arabiji zasedel 10. mesto. Mezgec… »

Naveza Luka Mezgec - Dylan Groenewegen že udarila

SiolNET 30.01.2023
Slovenski kolesar Luka Mezgec je svojemu nizozemskemu kapetanu pri ekipi Jayco AlUla Dylanu Groenewegnu pomagal do zmage na prvi etapi Dirke po Savdski Arabiji. Mezgec je bil zadnji pomočnik v sprinterskem vlaku avstralske ekipe, sam pa je ciljno črto… »

Izkušeni Mezgec izpostavil, da je prišel čas #video

SiolNET 30.01.2023
Za izkušenega slovenskega šprinterja Luko Mezgeca bo imela dirka po Savdski Arabiji poseben predznak. Ekipa Team Jayco AlUla se bo morala v prvi vrsti izkazati pred očmi šefov, kot drugo pa bo poskušala še bolj izpiliti zaključne šprinte s… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem