Povezane novice

Rusi priznali, da so nezakonito mobilizirali več kot devet tisoč ljudi #vŽivo

SiolNET 31.01.2023
"Več kot devet tisoč državljanov, ki so bili nezakonito mobilizirani, je bilo vrnjenih domov, vključno s tistimi, ki zaradi zdravstvenih razlogov pod nobenim pogojem ne bi smeli biti vpoklicani," je na srečanju s predsednikom Vladimirjem Putinom… »

Francija ne izključuje dobav bojnih letal Ukrajini, ki od Zahoda pričakuje do 140 bojnih tankov

RTV Slovenija 31.01.2023
Čeprav je predsednik ZDA Joe Biden zavrnil možnost dobave lovcev F-16 Ukrajini, pa Francija ni izključila dobav bojnih letal Kijevu, ki je medtem sporočil, da bo od zahodnih zaveznic prejel od 120 do 140 bojnih tankov, a časovnica še ni znana. Po… »

Rusija trdi, da je med prodiranjem na vzhodu zasedla vas Blagodatne pri Bahmutu

RTV Slovenija 31.01.2023
Ruske sile trdijo, da so zavzele vas Blagodatne pri Bahmutu v Donecku na vzhodu Ukrajine, medtem ko je Kijev sporočil, da so ukrajinske sile odbile ruske napade na bližnjo cesto, ki predstavlja oskrbovalno linijo za ukrajinsko vojsko na tem območju… »

[Video] Ukrajina se očitno ne bo branila z ameriškimi lovci, je pa na poti več kot 60 Bradleyjev!

Nova 24TV 31.01.2023
Ameriško bojno vozilo Bradley (Foto: Twitter) Biden je med včerajšnjo novinarsko konferenco sicer zatrdil, da ZDA Ukrajini ne bodo dostavile vojaških lovcev F-16, da pa je pa na poti pošiljka več kot 60 bojnih vozil Bradley, ki so že zapustila… »

Zelenski / »Ruski teror mora izgubiti povsod in v vseh pogledih«

Mladina 31.01.2023
Ukrajinski predsednik je poudaril, da mora Ukrajina doseči popolno zmago proti Rusiji. Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski je poudaril, da mora Ukrajina doseči popolno zmago proti Rusiji, ki je pred skoraj enim letom začela agresijo proti njegovi… »

Biden / »ZDA v Ukrajino ne bodo poslale lovskih letal«

Mladina 31.01.2023
Podobno je to v nedeljo izključil tudi nemški kancler Olaf Scholz, medtem ko francoski predsednik Emmanuel Macron dobave bojnih letal načeloma ne izključuje. Po nedavni odločitvi Washingtona, da Ukrajini zagotovijo tanke abrams, je ameriški… »

Zelenski: Ruski teror mora izgubiti

Delo 31.01.2023
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski je poudaril, da mora Ukrajina doseči popolno zmago proti Rusiji, ki je pred skoraj enim letom začela agresijo proti njegovi državi. Kot je dejal v ponedeljek v svojem večernem videonagovoru, mora ruski teror… »

Biden zavrnil napotitev lovskih letal F-16 v Ukrajino

Delo 31.01.2023
Po nedavni odločitvi Washingtona, da Ukrajini zagotovijo tanke abrams, je ameriški predsednik Joe Biden v ponedeljek zavrnil možnost, da bi ZDA Ukrajini poslale lovska letala F-16. Podobno je to v nedeljo izključil tudi nemški kancler Olaf Scholz… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem