Povezane novice

Norije je konec, rekord je padel pozno ponoči

SiolNET 31.01.2023
Zadnji dan prestopnega nogometnega roka je vselej prežet s posebno energijo. Klubom, ki se želijo okrepiti ''pet minut pred dvanajsto'', se zelo mudi. Tako je bilo tudi letos, ko je bilo treba na vrhunec, največji prestop, čakati do konca. Benfica in… »

Nov udarec za Ronalda. Svet obšel posnetek bogatega Arabca, ki mu očita ... #video

SiolNET 31.01.2023
Portugalski nogometni superzvezdnik Cristiano Ronaldo za zdaj v dresu Al Nassra še ni pokazal tistega, kar so od njega pričakovali bogati Savdijci. Razočaranje je veliko, česar ni skrival eden izmed veljakov. Domnevno gre za enega izmed klubskih… »

Evropski velikan pripeljal mladega Slovenca

SiolNET 31.01.2023
Dobre predstave Amirja Feratovića v drugi portugalski ligi za moštvo Estrela Amadora so mladega slovenskega branilca pripeljale k evropskemu velikanu Benfici. Nekdanji up ljubljanskega Brava in Rome bo do konca sezone igral za B-ekipo Benfice v drugi… »

Tako veliko zanimanje, da je Fifa odobrila selitev na večji stadion

SiolNET 31.01.2023
Organizatorji so zaradi velikega povpraševanja po vstopnicah uvodno tekmo svetovnega prvenstva v nogometu za ženske v Avstraliji in na Novi Zelandiji naslednje poletje prestavili na večji stadion, kot je bilo predvideno. Kot je danes sporočila… »

SAVDIJSKI ŠEJK ZARADI RONALDA IZGUBIL ŽIVCE: "Dal sem mu 200 milijonov evrov, on pa samo govori" (VIDEO)

Regional 31.01.2023
Predsednik nogometnega kluba Al Nassr, Musalli Al-Muammar, sodeč po posnetkih na družbenih omrežjih s predstavami Cristiana Ronalda, ki se je to zimo z rekordnim prestopom preselil v savdijski klub, ni zadovoljen. Cristiano Ronaldo na uradni tekmi… »

Bogati šejk ponorel na Ronalda: Dal sem mu 200 milijonov evrov, on pa vpije ...

24ur 31.01.2023
Portugalski nogometni zvezdnik Cristiano Ronaldo je pred dobrim tednom dni dočakal svoj uradni debi za Al-Nassr, s katerim je podpisal donosno pogodbo do leta 2025 in z njo postal najbolje plačani nogometaš na svetu. Na svoji prvi tekmi v savdski ligi… »

"Plačal sem 200 mio. za Ronalda, on pa zna samo reči siii"

Zurnal24 31.01.2023
Vse več kritik na račun Cristiana Ronalda. Najbolje plačani nogometaš na svetu Cristiano Ronaldo ni najbolje začel novega poglavja kariere v Savdski Arabiji, kjer trenutno brani barve Al-Nassra. Po skromni predstavi na ligaškem debiju je portugalski… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem