Povezane novice

NKBM in SKB se bosta združili

Delo 01.02.2023
Madžarska banka OTP po letu in pol dobila dovoljenje za prevzem druge največje banke pri nas. V nadaljevanju preberite: Madžarska Banka OTP je dobila soglasja Agencije za varstvo konkurence za prevzem NKBM, druge največje bančne skupine v Sloveniji… »

Za nakup Nove KBM bo OTP odštela okoli milijardo evrov

Dnevnik 01.02.2023
Javna agencija RS za varstvo konkurence (AVK) je odločila, da lahko OTP Bank od Apolla prevzeme Novo KBM. S prevzemom mariborske banke bo OTP Bank, ki je že lastnica SKB banke, na slovenskem bančnem trgu pridobila približno 30-odstotni tržni delež… »

Madžarska skupina dobila zeleno luč za prevzem Nove KBM – Slovenija bo dobila novo največjo banko

RTV Slovenija 01.02.2023
Madžarska bančna skupina OTP je po več kot letu in pol vendarle prejela soglasje agencije za varstvo konkurence za prevzem Nove KBM. Prevzemu bo sledila združitev s SKB-jem, pri čemer bo nastala največja banka v Sloveniji po posojilih in denarnih… »

Madžarom dokončna zelena luč za prevzem Nove KBM

SiolNET 01.02.2023
Madžarska bančna skupina OTP je po več kot letu in pol vendarle prejela soglasje Agencije za varstvo konkurence (AVK) za prevzem Nove KBM, so sporočili iz OTP. Pogodba za nakup druge največje slovenske banke je bila podpisana konec maja 2021, OTP pa… »

MADŽARI KUPILI DRUGO NAJVEČJO SLOVENSKO BANKO NOVA KBM: Kupnina naj bi znašala okoli milijardo

Regional 01.02.2023
Madžarska bančna skupina OTP je po več kot letu in pol vendarle prejela soglasje Agencije za varstvo konkurence za prevzem Nove KBM. Pogodba za nakup druge največje slovenske banke je bila podpisana konec maja 2021, OTP pa je vmes že prejela soglasje… »

Nova KBM v madžarskih rokah, sledilo bo to

Zurnal24 01.02.2023
Bančna skupina OTP je prejela soglasje Agencije za varstvo konkurence za prevzem Nove KBM. Sledi združitev SKB in NKBM. S prejemom soglasja Agencije za varstvo konkurence (AVK) je bil izpolnjen zadnji pogoj za sklenitev prevzema Nove KBM s strani… »

OTP banka pridobila soglasje za sklenitev prevzema Nove KBM

Nova 24TV 01.02.2023
Foto: STA OTP, vodilna bančna skupina v srednji in vzhodni Evropi, je danes s pridobitvijo soglasja Agencije za varstvo konkurence izpolnila še zadnji pogoj za sklenitev transakcije prevzema Nove KBM. Kupoprodajna pogodba za prevzem druge največje… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem