Povezane novice

Zaplet na sojenju Abramovu: obravnava preklicana #video

SiolNET 01.02.2023
Na sojenju Sebastienu Abramovu, ki mu tožilstvo očita umor nekdanjega dekleta Sare Veber leta 2015, se je danes na celjskem okrožnem sodišču zgodil procesni zaplet in obravnava je bila preklicana. Abramov zagovornik Michael Rotter namreč sumi, da se… »

Abramov zagovornik sumi, da je sodni senat "okužen" zaradi ogleda TV oddaje

RTV Slovenija 01.02.2023
Na sojenju Sebastienu Abramovu, ki mu tožilstvo očita umor nekdanjega dekleta Sare Veber leta 2015, se je na celjskem okrožnem sodišču zgodil procesni zaplet, zaradi katerega je bila obravnava preklicana. Abramov zagovornik Michael Rotter namreč… »

SOJENJE SEBASTIENU ABRAMOVU PREKLICANO: Sodni senat naj bi se "okužil s TV oddajo"

Regional 01.02.2023
Na sojenju Sebastienu Abramovu, ki mu tožilstvo očita umor nekdanjega dekleta Sare Veber leta 2015, se je danes na celjskem okrožnem sodišču zgodil procesni zaplet in je bila obravnava preklicana. Abramov zagovornik Michael Rotter namreč sumi, da se… »

Zaradi televizijske oddaje preklicali obravnavo zloglasnega Abramova

Zurnal24 01.02.2023
Sodnica bo pregledala, kakšna je sodna praksa na tem področju. Na sojenju Sebastienu Abramovu, ki mu tožilstvo očita umor nekdanjega dekleta Sare Veber leta 2015, se je danes na celjskem okrožnem sodišču zgodil procesni zaplet in je bila obravnava… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem