Povezane novice

V Ljubljani posijal žarek upanja

SiolNET 01.02.2023
Košarkarji Cedevite Olimpije so si v Eurocupu vendarle priborili novo zmago. Na obračunu 13. kroga evropskega pokala so v Stožicah po napetem boju s 77:73 ugnali Umano Reyer Venezio in vknjižili svojo tretjo zmago v tej sezoni, ob tem pa so prekinili… »

Olimpija po pravem odzivu premagala Venezio

Dnevnik 01.02.2023
V 13. krogu evropskega pokala so košarkarji Cedevite Olimpije prišli do tretje zmage in tako prekinili niz štirih zaporednih porazov v vseh tekmovanjih. S 77:73 so v Stožicah porazili Venezio. Košarkarji Cedevite Olimpije so še med živimi. Potem ko… »

Ljubljančani po razburljivi končnici vendarle do tretje evropske zmage

Delo 01.02.2023
Košarkarji Cedevite Olimpije so po hudem boju v Stožicah strli odpor igralcev beneškega Umanija. Počasi se iztekajo teoretične možnosti košarkarjev Cedevite Olimpije za osvojitev enega od prvih osmih mest v skupini A evropskega pokala in… »

Cedevita Olimpija v končnici strla Venezio za tretjo zmago

RTV Slovenija 01.02.2023
Košarkarji Cedevite Olimpije so v 13. krogu Evropskega pokala v Stožicah premagali Venezio s 77:73. Ljubljančani so v zadnjih dveh minutah odigrali zelo dobro in se veselili tretje zmage, ki jih ohranja v igri za napredovanje. Po nedeljskem polomu… »

Pred novim evropskim izzivom opozarjajo na eno stvar

SiolNET 01.02.2023
"Predvsem se moramo vrniti na boljše tire in dobiti samozavest," pred novo tekmo Cedevite Olimpije v Eurocupu poudarja strateg Jurica Golemac. Ljubljanska ekipa se bo v 13. krogu evropskega tekmovanja danes v Stožicah pomerila z Umano Reyer Venezio… »

Olimpija ruši vse, kar je zgradila do zdaj

Dnevnik 01.02.2023
Košarkarje Cedevite Olimpije danes ob 20. uri čaka tekma 13. kroga v evropskem pokalu. V Stožicah bo gostovala Venezia. Košarkarsko Cedevito Olimpijo je zajela apatija. Vsaj če sodimo po nedeljski predstavi proti Budućnosti, ki je bila pod vsako… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem