Povezane novice

Konec terorja v idiličnem mestu?

Necenzurirano 01.02.2023
Nemški kriminalisti so razkrili nekaj več informacij o 31-letnem srbskem državljanu, ki ga sumijo treh umorov. Je terorja, ki je v zadnjem obdobju spremljal starejše prebivalce mesta Schwäbisch Hall v nemški zvezni deželi Baden-Württemberg, zdaj… »

Nemški policisti prijeli domnevnega serijskega morilca

Primorske 01.02.2023
Nemška policija je aretirala 31-letnega srbskega državljana, osumljenega, da je zadnjih treh letih ubil najmanj dve starejši ženski na območju v okolici mesta Schwäbisch Hall v bližini Stuttgarta. Preiskava sicer še poteka. STUTTGART > Po… »

So prijeli serijskega morilca? Na vesti naj bi imel tri upokojenke

Necenzurirano 01.02.2023
Nemški policisti so prijeli 31-letnega srbskega državljana, ki ga sumijo treh umorov na območju mesta Schwäbisch Hall. Osumljenca so aretirali včeraj popoldne v mestu Schwäbisch Hall, le 150 metrov od kraja prvih dveh umorov. Zgodila sta se v… »

31-letni Srb osumljen krutih umorov

SiolNET 01.02.2023
Nemška policija je aretirala 31-letnega srbskega državljana, osumljenega, da je v zadnjih treh letih ubil najmanj dve starejši ženski v okolici mesta Schwäbisch Hall v bližini Stuttgarta, poroča nemška tiskovna agencija dpa. Preiskava sicer še… »

Nemški policisti prijeli domnevnega serijskega morilca

Dnevnik 01.02.2023
Nemška policija je aretirala 31-letnega srbskega državljana, osumljenega, da je zadnjih treh letih ubil najmanj dve starejši ženski na območju v okolici mesta Schwäbisch Hall v bližini Stuttgarta, poroča nemška tiskovna agencija dpa. Preiskava… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem