Povezane novice

NA CESTAH POVSEM ZIMSKE RAZMERE, TA DVA PA TAKOLE: Popolnoma obrabljene pnevmatike (FOTO)

Regional 01.02.2023
Mariborski policisti so v torek obravnavali voznika dveh tovornih vozil, ki zaradi obrabljenih pnevmatik nista izpolnjevala tehničnih pogojev za udeležbo v prometu. Ker so na cestah še vedno zimske razmere, ki s seboj prinašajo dež, meglo, sneg in… »

Z "zlizanimi" gumami mirno po slovenskih cestah

Zurnal24 01.02.2023
Eden od voznikov podjetja iz okolice Maribora se je mirno podal na pot z vidno obrabljenimi pnevmatikami na tovornem vozilu, pri tem pa so ga zasačili policisti PU Maribor in ga izločili iz prometa. "Povsem brez profila so bile pnevmatike na tovornem… »

Tako obrabljene gume so odkrili pri dveh slovenskih tovornjakih

SiolNET 01.02.2023
Mariborski policisti so včeraj obravnavali voznika dveh tovornjakov v lasti slovenskih podjetij, ki nista izpolnjevala tehničnih pogojev za udeležbo v prometu. Voznikoma so policisti na kraju izrekli globi, zoper podjetji, katerih last sta bili vozili… »

S tako zlizanimi pnevmatikami sta "drsala" po cesti

Necenzurirano 01.02.2023
Zasačena voznika tovornjakov sta se na cesto podala s pnevmatiki brez profila. Gre za šoferja podjetja iz okolice Maribora. Policisti so ju včeraj ustavili in našli številne kršitve. Pnevmatike na tovornjaku, ki ga je vozil tuji državljan, so bile… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem