Povezane novice

Voznik avtomobila umrl po čelnem trčenju v avtobus

RTV Slovenija 01.02.2023
Na Stari cesti v Kranju se je okoli 12.10 zgodila huda prometna nesreča, v kateri je po trčenju v avtobus umrl voznik osebnega avtomobila. Voznik avtobusa in potnica sta se lažje poškodovala. Cesta je bila za ves promet zaprta do 15.15, obvoz pa je… »

Silovito je počilo: Avto čelno treščil v avtobus, voznik umrl, dva ranjena

Zurnal24 01.02.2023
Danes malo čez 12. uro se je v Kranju zgodila huda prometna nesreča, v kateri je umrl 37-letni voznik osebnega avtomobila. S Policijske uprave Kranj so sporočili, da se je huda prometna nesreča s smrtnim izidom zgodila na Stari cesti v Kranju. Po do… »

V Kranju huda prometna nesreča s smrtnim izidom

Gorenjski utrip 01.02.2023
Na Savski cesti v Kranju se je zgodila huda prometna nesreča s smrtnim izidom. Danes ob 12.12 se je v Kranju zgodila huda prometna nesreča, v kateri je ena oseba izgubila življenje, še dve pa sta poškodovani. Trčila sta osebno vozilo in avtobus. Kot… »

37-letnik čelno trčil v avtobus, na kraju nesreče je umrl

SiolNET 01.02.2023
Nekaj po 12. uri sta na Savski cesti v Kranju trčila osebno vozilo in avtobus. V prometni nesreči je umrl voznik osebnega vozila. Po do zdaj znanih podatkih je 37-letni voznik vozil osebni avtomobil po Stari cesti iz smeri Zlatega polja proti mostu čez… »

Z avtom izsilil prednost tovornjaku

Primorske 01.02.2023
ŠEMPETER PRI GORICI > Danes okoli 11.14 je počilo na odseku hitre ceste H4 med priključkom Šempeter pri Gorici v smeri nekdanjega mednarodnega mejnega prehoda v Vrtojbi. Novogoriški prometni policisti so ugotovili, da se je 82-letni voznik avtomobila… »

SPET SMRTNA ŽRTEV NA NAŠIH CESTAH: V Kranju voznik čelno v avtobus, umrl je na kraju

Regional 01.02.2023
Na Stari cesti v Kranju se je okoli 12.10 zgodila huda prometna nesreča, v kateri je po trčenju v avtobus umrl voznik osebnega avtomobila, so sporočili s Policijske uprave Kranj. Voznik avtobusa in potnica sta se lahko poškodovala. Cesta je bila za… »

Tragedija v Kranju: 37-letnik čelno v avtobus in v smrt

Necenzurirano 01.02.2023
Današnja huda prometna nesreča v Kranju je terjala eno življenje. Še dve osebi sta poškodovani. Na Savski cesti v Kranju sta danes malo po 12. uri trčila osebno vozilo in avtobus. V nesreči je po poročanju uprave za zaščito in reševanje umrla… »

V prometni nesreči v Kranju umrl voznik osebnega vozila

Dnevnik 01.02.2023
Na Stari cesti v Kranju se je okoli 12.10 zgodila huda prometna nesreča, v kateri je po trčenju v avtobus umrl voznik osebnega avtomobila, so sporočili s Policijske uprave Kranj. Voznik avtobusa in potnica sta se lahko poškodovala. Cesta je bila za… »

Pri Dragomlju trčila osebno vozilo in delovni stroj

Domžalec 01.02.2023
Danes, nekaj minut čez 15. uro je na regionalni cesti Domžale-Šentjakob pri Dragomlju prišlo do prometne nesreče, v kateri sta bila udeležena osebno vozilo in delovni stroj. V nesreči je ena oseba utrpela lažje poškodbe. Bogdan Potočnik, vodja… »

Trčila tovorno in osebno vozilo, dve osebi odpeljali

Slovenske novice 01.02.2023
Z vpojnimi sredstvi so posuli in očistili razlite motorne tekočine. Ob 11.18 je prišlo na odseku hitre ceste H4 med priključkom Šempeter pri Gorici in Mednarodnim mejnim prehodom Vrtojba, občina Šempeter-Vrtojba, do prometne nesreče, v kateri sta… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem