Povezane novice

Mlademu Slovencu uspel milijonski prestop v Italijo

SiolNET 01.02.2023
Mladi slovenski napadalec Nik Prelec se vrača v Italijo. Pred leti pri Sampdorii ni dočakal večje priložnosti v članski konkurenci, ko med drugim ni imel sreče z zdravjem, a si ga je dobro zapomnil takratni trener Claudio Ranieri. Zdaj bo s slovitim… »

Po Kamplovih napredoval še Bayern

SiolNET 01.02.2023
V nemškem pokalnem tekmovanju so znani štirje četrtfinalisti. V sredo si je četrtfinalno vstopnico priboril branilec naslova RB Leipzig s Kevinom Kamplom, ki je s 3:1 premagal Hoffenheim. Kampl je igral od 79. minute. Prvi favorit za osvojitev… »

Real se je znova približal Barceloni

SiolNET 01.02.2023
Nogometaši Real Madrida so na zaostali tekmi 17. kroga z 2:0 ugnali Valencio, ki išče novega trenerja. Real se je po zmagi znova približal Barceloni na pet točk zaostanka. Katalonska ekipa je v sredo slavila na gostovanju pri Betisu v Sevilli z 2:1… »

Ranjeni Juventus kot zadnji v polfinale

SiolNET 01.02.2023
Znani so vsi polfinalisti italijanskega pokala. Kot zadnji so se danes med najboljše štiri zavihteli nogometaši Juvetnusa, ki se v zadnjem času spopadajo s številnimi težavami, kljub temu pa so z 1:0 izločili Lazio. Že pred tem so bili uspešni… »

Zmaga Parižanov, a tudi skrbi, agonija Blažičevih se nadaljuje

SiolNET 01.02.2023
Vodilni PSG je v 21. krogu francoskega prvenstva na stadionu Stade de la Mosson v Montpellieru zmagal s 3:1. Zvezdniška zasedba pariškega kluba, ki se je želela zadnji dan prestopnega roka okrepiti z Maročanom Hakimom Ziyechom, a posel zaradi… »

Lewandowski odrešil Barcelono pri Real Betisu

RTV Slovenija 01.02.2023
Nogometaši Barcelone so dobili preloženo tekmo 17. kroga španskega prvenstva. Na težkem gostovanju pri Real Betisu so slavili z 2:1. Čeprav je imela Barcelona v prvem polčasu žogo v svoji posesti precej dalj časa, dvoboj še zdaleč ni bil tako… »

Neverjetna malomarnost: PSG ogorčen, Chelsea trikrat zapored zamočil pri dokumentih

SiolNET 01.02.2023
Zadnji dan zimskega prestopnega roka se je napovedovala odmevna selitev Hakima Ziyecha. Maročan naj bi zapustil Chelsea in se pridružil PSG. Vse je teklo po načrtih, Ziyech je v Parizu že opravil zdravniški pregled, nato pa so si Londončani v poznih… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem