Povezane novice

Interpelacija ministrice za kulturo - SDS: Vi podpišete nezaupnico, mi podpišemo interpelacijo

Dnevnik 02.02.2023
Iz SDS so sporočili, da se bodo podpisali pod interpelacijo zoper kulturno ministrico Asto Vrečko, a le, če bodo vsi poslanci NSi prispevali podpise za vložitev interpelacije zoper vlado Roberta Goloba. NSi podpore nezaupnice vladi ne izključuje. V… »

Trgovina s podpisi: NSi bi lahko podprla SDS pri interpelaciji vlade

24ur 02.02.2023
V NSi ne izključujejo možnosti podpore interpelaciji vlade, kar so v SDS postavili kot pogoj za prispevanje svojih podpisov k interpelaciji ministrice za kulturo Aste Vrečko. A v NSi poudarjajo, da z besedilom interpelacije vlade niso seznanjeni… »

SDS želi interpelirati celotno Golobovo vlado. Ga bo NSi podprla?

Zurnal24 02.02.2023
V NSi ne izključujejo možnosti podpore interpelaciji vlade, kar so v SDS postavili kot pogoj za prispevanje svojih podpisov k interpelaciji ministrice za kulturo Aste Vrečko. Kot smo poročaali, iz poslanske skupine SDS so danes sporočili, da bodo… »

Na Janšev ultimat se je odzval Tonin

SiolNET 02.02.2023
Iz stranke SDS bodo podpise poslancev za interpelacijo proti kulturni ministrici Asti Vrečko prispevali, ko jim bodo vsi poslanci NSi posredovali svoje podpise za interpelacijo zoper vlado, so na sestanku sporočili prvaku NSi Mateju Toninu in… »

V SDS-u bi interpelirali vlado, NSi ne izključuje podpore predlogu

RTV Slovenija 02.02.2023
Iz stranke SDS so sporočili, da bo njihova poslanska skupina prispevala podpise za interpelacijo kulturne ministrice takrat, ko bodo vsi poslanci NSi-ja posredovali podpise za interpelacijo zoper vlado. NSi ne izključuje podpore interpelaciji vlade… »

NSi ne izključuje možnosti podpore interpelaciji vlade

Primorske 02.02.2023
V NSi ne izključujejo možnosti podpore interpelaciji vlade, kar so v SDS postavili kot pogoj za prispevanje svojih podpisov k interpelaciji ministrice za kulturo Aste Vrečko. A v NSi poudarjajo, da z besedilom interpelacije vlade niso seznanjeni… »

NSi odgovarja SDS: Pomembno je tudi, kdo bi bil kandidat za novega premiera

Delo 02.02.2023
Ponovno merjenje moči v opoziciji – se obeta interpelacija proti celotni vladi? S poslanske skupine SDS so sporočili, da bodo prispevali svoje podpise za vložitev interpelacije proti ministrici za kulturo Asti Vrečko, ki so jo spisali v NSi, če… »

Vrečkova se interpelacije ne boji. Tonin: Ukinitev muzeja politično sporočilo

24ur 02.02.2023
V interpelaciji, ki jo je NSi pripravila zaradi združitve dveh muzejev, ministrici za kulturo Asti Vrečko med drugim očitajo uničevanje vrednot slovenske osamosvojitve. Poslanska skupina NSi sicer sama nima dovolj podpisov za vložitev interpelacije… »

V SDS bodo podprli interpelacijo proti ministrici Asti Vrečko pod enim pogojem

Nova 24TV 02.02.2023
Predsednik stranke SDS Janez Janša in predsednik stranke NSi Matej Tonin (Foto: TW NSi/SDS) Kot smo že poročali namerava Nova Slovenija proti ministrici za kulturo Asti Vrečko, med drugim zaradi ukinitve Muzeja osamosvojitve Slovenije. Zdaj so podporo… »

V SDS končno odgovorili NSi: Podprli vas bomo, če ...

Zurnal24 02.02.2023
V NSi se za zdaj še niso odzvali. Poslanci SDS bodo prispevali podpise pod interpelacijo zoper ministrico za kulturo Asto Vrečko, ki so jo pripravili v NSi, če bodo vsi poslanci NSi prispevali svoje podpise za interpelacijo vlade premierja Roberta… »

SDS / V zameno za podpise k interpelaciji ministrice pričakuje podpise NSi k interpelaciji vlade

Mladina 02.02.2023
Da se v SDS pripravljajo na interpelacijo zoper celotno vlado, je bilo razumeti tudi iz besed predsednika SDS Janeza Janše. Poslanci SDS bodo prispevali podpise pod interpelacijo zoper ministrico za kulturo Asto Vrečko, ki so jo pripravili v NSi, če… »

SDS v zameno za podpise k interpelaciji ministrice Vrečko pričakuje podpise NSi k interpelaciji vlade

Primorske 02.02.2023
Poslanci SDS bodo prispevali podpise pod interpelacijo zoper ministrico za kulturo Asto Vrečko, ki so jo pripravili v NSi, če bodo vsi poslanci NSi prispevali svoje podpise za interpelacijo vlade premierja Roberta Goloba, so sporočili iz SDS. V NSi se… »

Napeto med NSi in SDS: tako so se odločili Janševi

Slovenske novice 02.02.2023
Poslanci SDS bi dali podpise za interpelacijo ministrice za kulturo Aste Vrečko, a sočasno ob posredovanju podpisov vseh poslancev NSi za interpelacijo zoper vlado. Stranka NSi, na čelu katere je Matej Tonin, je pripravila besedilo interpelacije… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem