Povezane novice

Policija prijela moškega, ki naj bi razbil stekla na stanovanjski hiši

Slovenske novice 02.02.2023
Sumijo ga kaznivega dejanja. Kranjskogorski policisti so v sredo okoli 13.40 obravnavali moškega, ki je z razbitjem stekel na stanovanjski hiši, osumljen kaznivega dejanja poškodovanja tuje stvari, poroča policijska uprava Kranj. Policisti za njega… »

Rešili so ga izpod drevesa

Zurnal24 02.02.2023
Včeraj, 1. februarja, se je v gozdu pri naselju Vincarje v občini Škofja Loka malo čez poldne med podiranjem dreves zgodila delovna nesreča. Eno drevo je padlo na moškega in ga huje poškodovalo. Na pomoč so gozdarju pohiteli gorski reševalci GRS… »

Prepoznate osumljenca? Je čokate postave, nosil je kirurško masko

Slovenske novice 02.02.2023
Nepridiprava išče policija. Radovljiški policisti so v sredo med 18.00 in 18.30 obravnavali tatvino več smučarskih očal iz športne trgovine in več parfumov iz specializirane trgovine. O neznanem storilcu, visokem med 180 in 190 cm, čokate… »

Policisti odhiteli na pomoč moškemu v gozdu, z njim je hudo

Slovenske novice 02.02.2023
Odpeljal ga je helikopter. Škofjeloški policisti so bili v sredo okoli 12.30 obveščeni o nesreči moškega v gozdu. Med podiranjem dreves je eno drevo padlo nanj. Na kraju so mu pomoč nudili gorski reševalci, gasilci in zdravstveno osebje. Po prvih… »

Huje telesno poškodovan moški odpeljan s helikopterjem, med sekanjem dreves nanj padlo drevo

Gorenjski utrip 02.02.2023
Gorenjski operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel 144 klicev. Za posredovanje v interventnih dogodkih jih je bilo 38. Kranjskogorski policisti so včeraj okoli 13.40 obravnavali moškega, ki je z razbitjem stekel na… »

Na gozdarja je padlo posekano drevo, huje poškodovanega v UKC odpeljal helikopter

Necenzurirano 02.02.2023
Izpod drevesa so ga morali izvleči gorski reševalci, gasilci in zdravstveno osebje, skupaj so ga uspeli prenesti iz gozda. Včeraj malce čez poldne se je v gozdu pri naselju Vincarje v občina Škofja Loka hudo poškodoval gozdar. Ko je podiral… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem