Povezane novice

Incident v srbskem parlamentu, Vučić znorel #video

SiolNET 02.02.2023
Srbski predsednik Aleksandar Vučić je na današnjem izrednem zasedanju srbskega parlamenta o Kosovu poslancem prvič predstavil predlog EU o normalizaciji odnosov s Prištino, sprejetje katerega mednarodna skupnost pričakuje do pomladi. Osredotočil se… »

V srbskem parlamentu pravi kaos, opozicija udarila po Vučiću (VIDEO)

Slovenske novice 02.02.2023
Vučić srbskim poslancem prvič predstavil predlog EU o Kosovu. Srbski predsednik Aleksandar Vučić je na današnjem izrednem zasedanju srbskega parlamenta o Kosovu poslancem prvič predstavil predlog EU o normalizaciji odnosov s Prištino, sprejetje… »

Vučić v skupščini o predlogu EU o Kosovu, sledil je kaos na meji pretepa

Delo 02.02.2023
Vučić se je osredotočil na točke predloga EU o normalizaciji odnosov s Prištino, ki so za Beograd sporne in kjer v primeru nasprotovanja grozijo posledice. Srbski predsednik Aleksandar Vučić je na današnjem izrednem zasedanju srbskega parlamenta o… »

Kaos na zasedanju srbskega parlamenta: Vučić izgubil živce

24ur 02.02.2023
Srbski predsednik Aleksandar Vučić je na izrednem zasedanju srbskega parlamenta o Kosovu poslancem prvič predstavil predlog EU o normalizaciji odnosov s Prištino, sprejetje katerega mednarodna skupnost pričakuje do pomladi. Osredotočil se je na… »

Kaos v srbskem parlamentu med razpravo o Kosovu

Necenzurirano 02.02.2023
Vse se je odvijalo pred mizo predsednika Aleksandra Vučića. "Predaja ni izbira, naša politika bo ohraniti mir in stabilnost za vsako ceno, vzdržati se in ne odgovarjati na provokacije, razen če so ogrožena življenja in premoženje ljudi," je na… »

Po govoru Vučića o normalizaciji odnosov s Kosovom v srbskem parlamentu izbruhnil izgred

RTV Slovenija 02.02.2023
V srbskem parlamentu se je na izrednem zasedanju o normalizaciji odnosov s Kosovom med govorom predsednika Aleksandra Vučića pojavilo prerivanje med poslanci vladne koalicije in delom opozicije, ki so ga obtožili izdaje Kosova. Vučić je poslancem… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem