Povezane novice

Von der Leynova: Napredek Ukrajine na poti v EU je občudovanja vreden

24ur 03.02.2023
Po četrtkovem srečanju Evropske komisije in ukrajinske vlade, na kateri je Bruselj pozdravil napredek Ukrajine na poti v EU, bo danes potekal še vrh EU-Ukrajina. Med temami srečanja bodo nadaljnja podpora Ukrajini pri približevanju Uniji in v njenem… »

Pred vrati do Črnega morja opažen ameriški rušilec #vŽivo

SiolNET 03.02.2023
Prvič po začetku ruske invazije Ukrajine so v neposredni bližini Bosporske ožine, ki ločuje Sredozemlje in Črno morje, opazili katero od bojnih ladij mornarice Združenih držav Amerike. Šlo je za rušilec USS Nitze (DDG-94), ki pa Bosporske ožine… »

Vrh EU-ja pozdravlja napredek Ukrajine na poti v Unijo

RTV Slovenija 03.02.2023
Predsednik Evropskega sveta Charles Michel in predsednica Evropske komisije Ursula von der Leyen sta v Kijevu pozdravila napredek, ki ga je Ukrajina naredila na poti v EU. Kijev medtem pravi, da si želi pristopna pogajanja začeti še letos. "Junija lani… »

Nadaljuje se vrh Ukrajina-EU – kdaj bo EU prižgala zeleno luč za članstvo?

Nova 24TV 03.02.2023
Predsednica Evropske komisije Ursula von der Leyen in ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski (Foto: STA) V ukrajinski prestolnici Kijev danes poteka ključni vrh EU–Ukrajina, ki bo najbrž usodno vplival na geopolitično krajino še desetletja. Za… »

Ob začetku vrha EU-Ukrajina v Kijevu sirene za zračni napad

Delo 03.02.2023
Voditelji institucij EU in Ukrajine bodo sicer danes razpravljali o podpori Ukrajini na njeni poti v EU in pri soočanju z rusko agresijo. V ukrajinski prestolnici Kijev so se danes tik pred začetkom vrha EU-Ukrajina oglasile sirene, ki opozarjajo na… »

Zelenski in visoki predstavniki EU za isto mizo

SiolNET 03.02.2023
Po četrtkovem srečanju Evropske komisije in ukrajinske vlade, na katerem je Bruselj pozdravil napredek Ukrajine na poti v EU, danes poteka še vrh EU-Ukrajina. Tik pred začetkom so se v ukrajinski prestolnici Kijev oglasile sirene, ki opozarjajo na… »

Zimsko cepljenje

Delo 03.02.2023
Ukrajina si sredi vojne želi ekspresno pot do polnopravnega članstva, številna svarila pred iluzijami. Več pomoči pri obnovi energetske infrastrukture, več usposabljanja vojakov, več sankcij proti Rusiji. To je le nekaj sporočil iz Kijeva, kjer je… »

Novice dneva »

Umrla je novinarka in publicistka Manca Košir

RTV Slovenija pred dvema uramaše 8 povezanih

Sijajni Dončić potopil Clipperse

Dnevnik pred 12 minutamiše 5 povezanih

»Uporaba takšnih kemikalij ni osamljen primer«

Mladina pred 10 uramiše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem