Povezane novice

Bi plačali toliko denarja, da vaš obraz poslinijo polži?

SiolNET 03.02.2023
V sirski prestolnici Damask Mohamed Al Hafar in njegova sestra Riham ponujata nego obraza z redkimi albino polži. Mohamed je jajčeca polžev prinesel iz tujine. Trenutno ima v lasti 1.500 polžev. Za 30-minutni tretma s sestro zaračunavata okoli 61… »

To je po grozljivi nesreči, v kateri so umrli 3 ljudje, sporočila policija (FOTO)

Slovenske novice 03.02.2023
Policisti še zbirajo obvestila, ogled kraja nesreče pa vodi preiskovalna sodnica, ki je odredila izredni tehnični pregled avtobusa in strokovni pregled za šoferje. Jutranjo nesrečo na pomurski avtocesti je po do zdaj zbranih podatkih povzročil… »

Huda prometna nesreča: umrli najmanj dve osebi

Slovenske novice 03.02.2023
Pomurska avtocesta je zaprta. Pomurska avtocesta je zaradi prometne nesreče zaprta pred priključkom Lipovci proti Mariboru. Za osebna vozila je obvoz mogoč prek priključka Gančani, poroča prometnoinformacijski center. V nesreči je bil udeležen… »

TRAGIČNO JUTRO: Trije mrtvi v hudi prometni nesreči (FOTO, VIDEO)

Regional 03.02.2023
Okoli 5. ure se je na pomurski avtocesti med Gančani in Mursko Soboto zgodila prometna nesreča, v kateri je bil udeležen avtobus tujih registrskih oznak. Po podatkih policije so umrle tri osebe, več oseb pa je poškodovanih. Pomurska avtocesta je bila… »

Ljubljanski policisti: Plakati o pogrešanem otroku so lažni

SiolNET 03.02.2023
Ljubljanske policiste so prejšnji teden obvestili, da je bil na območju Bežigrada na javnem kraju izobešen plakat s fotografijo neznanega otroka s pripisom, da se je izgubil. Po prvih podatkih policije gre za lažno vsebino, motiv za izobešanje… »

V nesreči na pomurski avtocesti umrli trije ljudje, poškodovani niso v smrtni nevarnosti

RTV Slovenija 03.02.2023
Okoli 5. ure se je na pomurski avtocesti med Gančani in Lipovci zgodila huda nesreča. Avtobus s priklopnikom z romunsko registrsko tablico je zapeljal s ceste in se prevrnil na bok v jarek. Trije ljudje so umrli (2 moška in ženska), trije so… »

FOTO: Pri priključku Lipovci avtobus prebil ograjo in se prevrnil; trije potniki so umrli

Necenzurirano 03.02.2023
Nekaj po 5. uri zjutraj se je na pomurski avtocesti pri priključku Lipovci pripetila grozljiva prometna nesreča. . Romunski voznik avtobusa s priklopnikom je v bližini izvoza Gančani zapeljal desno, prebil ograjo in se prevrnil v jarek. Na avtobusu z… »

To so prizori s kraja nesreče: trije mrtvi, identitete ljudi ne morejo ugotoviti (FOTO)

Slovenske novice 03.02.2023
Na pomurski avtocesti se je zgodila huda prometna nesreča, v kateri sta umrla najmanj dva potnika z romunskega avtobusa. Pomurska avtocesta je zaradi prometne nesreče že od jutra zaprta pred priključkom Lipovci proti Mariboru. Kot smo pisali, je bil v… »

Umrli so trije potniki iz romunskega avtobusa

Delo 03.02.2023
Po do zdaj zbranih podatkih je nesrečo povzročil voznik avtobusa, ki je zapeljal desno z vozišča, kjer se je avtobus prevrnil na bok v jarek. Danes malo po 5. uri so bili policisti bili obveščeni o hudi prometni nesreči na pomurski avtocesti med… »

NESREČO JE POVZROČIL VOZNIK AVTOBUSA: Prevažal 26 potnikov; znano, kaj se je zgodilo (FOTO)

Regional 03.02.2023
Jutranjo nesrečo na pomurski avtocesti je po do zdaj zbranih podatkih povzročil voznik avtobusa romunskih oznak, ki je zapeljal desno z vozišča, kjer se je avtobus prevrnil na bok v jarek. Na njem je bilo 26 potnikov in trije šoferji. Potnik in dve… »

Jutranjo nesrečo na pomurski avtocesti povzročil voznik avtobusa

Primorske 03.02.2023
Jutranjo nesrečo na pomurski avtocesti je po do zdaj zbranih podatkih povzročil voznik avtobusa romunskih oznak, ki je zapeljal desno z vozišča, kjer se je avtobus prevrnil na bok v jarek. Na njem je bilo 26 potnikov in trije šoferji. Potnik in dve… »

Avtobus se je prevrnil na bok in pristal v jarku, umrli trije potniki

24ur 03.02.2023
Na pomurski avtocesti proti Mariboru pri priključku Lipovci se je ob približno 5. uri zjutraj zgodila huda prometna nesreča, v kateri je bil udeležen avtobus romunskih registrskih oznak. V njem je bilo 29 oseb. Umrli so trije potniki, več je… »

#foto #video Trije mrtvi v tragični nesreči: voznik avtobusa zapeljal desno in prebil ogrado

Dnevnik 03.02.2023
Trije potniki so umrli, še trije pa so bili huje poškodovani v tragični avtobusni nesreči danes zgodaj zjutraj na pomurski avtocesti pri priključku Lipovci. Zakaj je vozilo zdrsnilo s ceste in se v jarku prevrnilo na bok, bo pokazala preiskava, po… »

Policija razkrila podrobnosti o hudi nesreči, ki je zjutraj vzela tri življenja

Zurnal24 03.02.2023
Znanih je več informacij o prometni nesreči, ki se je zgodila danes zjutraj na pomurski avtocesti. Nekaj po 5.uri zjutraj se je na avtocesti med Gančani in Mursko Soboto zgodila huda prometna nesreča, v kateri je bil udeležen avtobus romunskih… »

Huda nesreča avtobusa na pomurski avtocesti vzela tri življenja, tri osebe huje poškodovane #foto #video

SiolNET 03.02.2023
Na pomurski avtocesti se je v zgodnjih jutranjih urah zgodila huda prometna nesreča, v kateri so umrle tri osebe, dve potnici in en potnik. Tri osebe so utrpele hujše telesne poškodbe in bile prepeljane v bolnišnico, so sporočili s Policijske uprave… »

FOTO: Grozljivka na pomurski avtocesti: trije mrtvi

Necenzurirano 03.02.2023
Pomurska avtocesta je bila zaradi prometne nesreče dlje časa zaprta proti Mariboru, zdaj pa je ponovno prevozna. Na pomurski avtocesti je zaprt vozni pas med priključkoma Gančani in Lipovci proti Mariboru. Ogled kraja prometne nesreče še poteka. S… »

V prometni nesreči na pomurski avtocesti umrli trije ljudje

Nova 24TV 03.02.2023
Foto: sobotainfo.com Okoli 5. ure se je na pomurski avtocesti med Gančani in Mursko Soboto zgodila prometna nesreča, v kateri je bil udeležen avtobus tujih registrskih oznak. Po podatkih policije so umrle tri osebe, več oseb pa je poškodovanih… »

Novo o strahoviti prometni nesreči, v kateri so umrli trije ljudje

Zurnal24 03.02.2023
Policija je sporočila nove informacije o prometni nesreči na pomurski avtocesti. Nekaj po 5. uri zjutraj se je na avtocesti med Gančani in Mursko Soboto zgodila huda prometna nesreča, v kateri je bil udeležen avtobus tujih registrskih oznak. Že… »

Huda prometna nesreča avtobusa: Najmanj dva človeka mrtva

Zurnal24 03.02.2023
Nekaj po 5. uri zjutraj se je na avtocesti med Gančani in Mursko Soboto zgodila huda prometna nesreča. Po podatkih Policijske uprave Murska Sobota je avtobus tujih registrskih oznak vozil na avtocesti med Gančani in Mursko Soboto v smeri Murske Sobote… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem