Povezane novice

Kitajska o 'vohunskem balonu' nad ZDA: Namenjen je spremljanju vremena

24ur 03.02.2023
Obrambne sile ZDA nad celino že nekaj dni opazujejo sumljiv balon. Kot trdi Pentagon, gre za kitajski vohunski balon. Biden naj bi zato v zrak že želel poslati lovska letala, vendar so mu vojaški uradniki razstrelitev kitajskega balona odsvetovali… »

Kitajska: Balon nad ZDA se uporablja večinoma v meteorološke namene, zašel je s poti

RTV Slovenija 03.02.2023
Peking je v odziv na obtožbe ZDA o domnevno vohunskem balonu, ki je vstopil v ameriški zračni prostor, sporočil, da se je balon uporabljal večinoma v meteorološke namene in da je zašel z začrtane poti. Antony Blinken je medtem preložil obisk na… »

Peking trdi, da je domnevni vohunski balon meteorološki #video

SiolNET 03.02.2023
Balon, ki so ga zadnje dni opazili v ameriškem zračnem prostoru in ki naj bi po domnevah Pentagona vohunil za Kitajsko, je kitajski civilni balon za meteorološke raziskave, ki je zaradi vetra zašel s poti, je danes sporočil uradni Peking. Pentagon je… »

[Video] Kitajski vohunski balon nad ZDA bega Američane

Nova 24TV 03.02.2023
Foto: Twitter ZDA sledijo neznanemu letečemu predmetu, za katerega predvidevajo, da je kitajski visokogorski nadzorni balon, ki je prilebdel nad celinskim delom ZDA, kot so v četrtek sporočili uradniki ameriškega ministrstva za obrambo. Odkritje pa bi… »

Nad Severno Ameriko sumljiv balon, ki domnevno vohuni za Kitajsko

Dnevnik 03.02.2023
Nad Severno Ameriko sumljiv balon, ki domnevno vohuni za KitajskoAmeriško obrambno ministrstvo spremlja sumljiv balon, ki je že več dni v ameriškem zračnem prostoru in naj bi domnevno vohunil za Kitajsko, je v četrtek zvečer sporočil Pentagon… »

Pogled v nebo za paniko v ZDA in Kanadi

Zurnal24 03.02.2023
Neobičajno zračno plovilo nad Severno Ameriko. Ameriško obrambno ministrstvo spremlja sumljiv balon, ki je že več dni v ameriškem zračnem prostoru in naj bi domnevno vohunil za Kitajsko, je v četrtek zvečer sporočil Pentagon. Balon so opazili… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem