Povezane novice

Skrbi za navijače Dallasa, Dončić je zaradi poškodbe ostal doma

SiolNET 03.02.2023
V košarkarski ligi NBA je bilo v noči na soboto odigranih osem tekem, vsi trije slovenski legionarji pa so imeli prost večer. Dallas Mavericks, ki jih v nedeljo zjutraj po srednjeevropskem času čaka obračun s prvaki Golden State Warriors, so v San… »

Razkrito, kateri zvezdniki se bodo še pridružili Luki Dončiću

Zurnal24 03.02.2023
Liga NBA je razkrila, kateri igralci bodo poleg že znanih članov prvih postav sodelovali na tekmi vseh zvezd. Potem ko so bili pred tednom dni znani igralci, ki bodo sestavljali prvi peterki na košarkarski tekmi zvezd All-Star; iz zahodne konference je… »

Bradati zvezdnik lige NBA užaljen in prizadet: To je nespoštovanje

SiolNET 03.02.2023
Čez dobra dva tedna bo Salt Lake City gostil prestižno tekmo All-Star, na kateri se bo trlo zvezdnikov lige NBA. Med njimi pa ne bo Jamesa Hardna, dolgoletnega znanca z naslovnic, ki spada med najbolj izpostavljene posameznike lige. V tej sezoni na… »

Kdo se je še pridružil Luki Dončiću v ekipi za tekmo zvezd?

SiolNET 03.02.2023
Potem ko je bila pred tednom dni znana prva peterka košarkarske tekme All-Star – ob kapetanu LeBronu Jamesu bo zaigral tudi Luka Dončić – so danes pri ligi NBA objavili 14 rezerv, ki so jih izbrali trenerji. Med njimi sta na zahodu tudi Shai… »

Za tekmo All-Star niso bili izbrani Booker, Harden, Butler, Davis ...

RTV Slovenija 03.02.2023
Po začetnih peterkah so znani tudi rezervisti za tekmo vseh zvezd, ki bo 19. februarja v Salt Lake Cityju. Na njej ne bo kar nekaj znanih imen. Rezervisti na Zahodu so Shai Gilgeous-Alexander (Oklahoma City Thunder), Lauri Markkanen (Utah Jazz), Paul… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem