Povezane novice

Strašna nesreča v Rogaški Slatini: pri gradnji razvpitega stolpa umrl delavec

Slovenske novice 03.02.2023
Nesreča se je zgodila nekaj pred deveto uro. Policisti PU Celje so bili danes pred 9. uro dopoldne obveščeni o delovni nesreči na delovišču pri razglednem stolpu v Rogaški Slatini. Policisti in kriminalisti so na kraju nesreče ugotovili, da se je… »

Na delovišču razglednega stolpa Kristal tragična delovna nesreča

Kozjansko 03.02.2023
S Policijske uprave Celje so sporočili, da so bili danes nekaj pred 9. uro dopoldne obveščeni o delovni nesreči na delovišču pri razglednem stolpu v Rogaški Slatini. Policisti in kriminalisti so na kraju ugotovili, da se je pri delu na gradbišču… »

Poškodbam je podlegel 46-letni delavec pri gradnji razglednega stolpa

Delo 03.02.2023
Na delavca je padla betonska plošča, delavec je na kraju nesreče poškodbam podlegel. Danes ob 08.45 je na gradbišču v Rogaški Slatini betonska plošča padla na delavca. Gasilci PGD Steklarna Rogaška Slatina in PGD Rogaška Slatina so zavarovali… »

Huda nesreča na gradbišču, umrl delavec

Zurnal24 03.02.2023
Na delovišču pri razglednem stolpu v Rogaški Slatini se je zgodila huda delovna nesreča. Policisti so bili nekaj pred 9. uro obveščeni, da se je na delovišču pri razglednem stolpu v Rogaški Slatini zgodila delovna nesreča. Na kraju so ugotovili… »

Pri gradnji najvišjega stolpa in stavbe v Sloveniji nesreča s smrtnim izidom

Necenzurirano 03.02.2023
Na gradbišču se je smrtno ponesrečil 46-letnik. Danes zjutraj okoli 9. ure se je na delovišču pri razglednem stolpu v Rogaški Slatini zgodil delovna nesreča. Policisti in kriminalisti so na kraju ugotovili, da se je pri delu na gradbišču smrtno… »

V delovni nesreči na gradbišču umrl 46-letnik

SiolNET 03.02.2023
V delovni nesreči na gradbišču pri razglednem stolpu v Rogaški Slatini je umrl 46-letni moški, državljan BiH, so sporočili s Policijske uprave Celje. Danes zjutraj se je pri delu na gradbišču smrtno ponesrečil 46-letni moški. Ogled kraja… »

DELOVNA NESREČA S SMRTNIM IZIDOM: Zgodilo se je na gradbišču razglednega stolpa (FOTO)

Regional 03.02.2023
V delovni nesreči, ki se je dopoldne zgodila na gradbišču pri razglednem stolpu v Rogaški Slatini, je umrl 46-letni državljan Bosne in Hercegovine, so sporočili s Policijske uprave (PU) Celje. Ogled kraja nesreče je prevzel dežurni preiskovalni… »

Tragična delovna nesreča v Rogaški Slatini

Celje.info 03.02.2023
S Policijske uprave Celje so sporočili, da so bili danes nekaj pred 9. uro dopoldne obveščeni o delovni nesreči na delovišču pri razglednem stolpu v Rogaški Slatini. Policisti in kriminalisti so na kraju ugotovili, da se je pri delu na gradbišču… »

V nesreči pri gradbišču razglednega stolpa Kristal umrl delavec

RTV Slovenija 03.02.2023
V delovni nesreči, ki se je dopoldne zgodila na gradbišču pri razglednem stolpu v Rogaški Slatini, je umrl 46-letni državljan Bosne in Hercegovine, so sporočili celjski policisti. Ogled kraja nesreče je prevzel dežurni preiskovalni sodnik, prav… »

Novice dneva »

Umrla je novinarka in publicistka Manca Košir

RTV Slovenija pred eno uroše 8 povezanih

Dončić zrušil Jordanov rekord

Zurnal24 pred 7 uramiše 5 povezanih

Viktorijo Ši je »rodila« umetna inteligenca

Delo pred 4 uramiše 3 povezane

Uf, kakšno napoved je OECD dal Kitajski

Zurnal24 pred 10 uramiše 3 povezane
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem