Povezane novice

NSi ni zbrala dovolj podpisov: interpelacije proti ministrici Vrečko ne bo

24ur 03.02.2023
NSi ne bo vložila interpelacije zoper ministrico za kulturo Vrečko, saj z osmimi poslanci nima zadostnega števila podpisov za vložitev. Pri tem so računali na glasove poslancev SDS, ki pa svoje podpise pogojujejo s podpisi NSi k interpelaciji celotne… »

Šentjurska občinska odbora SDS in NSi: Vrečko ne sme biti slavnostna govornica!

Nova 24TV 03.02.2023
Kulturna ministrica Asta Vrečko (Foto: STA) V občinskih odborih SDS in NSi ostro nasprotujejo odločitvi, da bo kulturna ministrica Asta Vrečko slavnostna govornica na občinski proslavi ob kulturnem prazniku v Šentjurju. Razlog je izenačevanje… »

Krščanski demokrati niso zbrali dovolj glasov za interpelacijo kulturne ministrice

Nova 24TV 03.02.2023
Predsednik NSi Matej Tonin. Vir: STA V NSi ne bodo vložili interpelacije zoper kulturno ministrico Vrečko. Na voljo imajo zgolj osem poslancev, potrebovali pa bi jih deset. Poslanci največje opozicijske stranke svoje podpise sicer pogojujejo s podpisi… »

Ker SDS ni prispeval podpisov, je NSi interpelacijo zoper ministrico Vrečko umaknil

RTV Slovenija 03.02.2023
NSi ni vložil interpelacije zoper ministrico za kulturo Asto Vrečko, saj z osmimi poslanci nima zadostnega števila podpisov. Poslanci SDS-a svojih podpisov namreč niso prispevali, pogojujejo jih s podpisi NSi-ja k interpelaciji vlade. V NSi-ju so… »

Ministrica: "Zaslišanja se ne bi bala."

Zurnal24 03.02.2023
NSi ne bo vložila interpelacije zoper ministrico za kulturo Asto Vrečko, saj z osmimi poslanci nima zadostnega števila podpisov za vložitev. Poslanci SDS, ki svoje podpise pogojujejo s podpisi NSi k interpelaciji vlade, namreč svjih podpisov za… »

NSi umaknila interpelacijo zoper Asto Vrečko

SiolNET 03.02.2023
Iz Nove Slovenije so sporočili, da poslanci iz vrst SDS niso podprli interpelacije zoper ministrico za kulturo Asto Vrečko, ki jo je Nova Slovenija napovedala zaradi združitve Muzeja slovenske osamosvojitve z Muzejem novejše zgodovine, poroča RTV… »

NSi nima dovolj poslanskih podpisov za vložitev interpelacije zoper ministrico Vrečko, to je njen odziv

Slovenske novice 03.02.2023
Ministrica prepričana, da bi očitke iz interpelacije lahko kadarkoli zavrnila. Potem ko so iz NSi danes sporočili, da ne bodo vložili interpelacije zoper ministrico za kulturo Asto Vrečko, je ta ponovila, da se takšnega zaslišanja v DZ ne bi bala… »

Ministrica Vrečko: Očitke iz interpelacije bi lahko kadarkoli zavrnili

Dnevnik 03.02.2023
Potem ko so iz NSi danes sporočili, da ne bodo vložili interpelacije zoper ministrico za kulturo Asto Vrečko, je ta ponovila, da se takšnega zaslišanja v DZ ne bi bala. Argumenti za združitev muzejev so namreč po njenih besedah na njihovi strani… »

Nova Slovenija zdaj od SDS pričakuje kandidata za premiera

Delo 03.02.2023
Interpelacija kulturne ministrice Aste Vrečko je padla v vodo, saj SDS ni prispevala potrebnih podpisov za njeno vložitev. Pogojevanje SDS, da bodo prispevali poslanske podpise za interpelacijo ministrice za kulturo Aste Vrečko, če bo NSi primaknila… »

NSi brez zadostnega števila poslanskih podpisov za vložitev interpelacije zoper ministrico Vrečko

Primorske 03.02.2023
NSi ne bo vložila interpelacije zoper ministrico za kulturo Asto Vrečko, saj z osmimi poslanci nima zadostnega števila podpisov za vložitev. Poslanci SDS, ki svoje podpise pogojujejo s podpisi NSi k interpelaciji vlade, pa podpisov niso prispevali. V… »

Novice dneva »

Glovo zapušča Slovenijo

Dnevnik pred tremi uramiše 4 povezane

Oglasil se je Luka Mesec: To bo njegova prioriteta

Zurnal24 pred tremi uramiše 2 povezani
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem