Povezane novice

Učenci vdrli v e-redovalnico; že lani so si spreminjali ocene

Necenzurirano 03.02.2023
Ravnateljica ljubljanske Osnovne šole Savsko naselje je v petek sklicala novinarsko konferenco, na kateri je pojasnjevala ozadje vdora v elektronsko redovalnico, ki so ga izvedli štirje učenci. Pred dnevi je eden od učiteljev med pisanjem polletnih… »

Ravnateljica OŠ Savsko naselje o vdoru v e-redovalnico: Takoj jim je bilo jasno, da smo jim prišli na sled

Slovenske novice 03.02.2023
Učenci so popravljali ocene prek profila učiteljice. Poročali smo že, da so učenci iz OŠ Savsko naselje vdrli v e-redovalnico in si popravili ocene. O tem je danes spregovorilo tudi vodstvo šole in ravnateljica šole Verica Šenica Pavletič je… »

Osnovna šola Savsko naselje: Učenci so si popravili ocene

Dnevnik 03.02.2023
Na Osnovni šoli Savsko naselje so minuli teden ugotovili, da se je peščica učencev že konec lanskega leta dokopala do gesla do spletne redovalnice ene od učiteljic in si samovoljno popravljala ocene. Šola je zadevo predala kriminalistom. Ko je eden… »

Tako so si osnovnošolski faloti v elektronski redovalnici popravljali ocene

Zurnal24 03.02.2023
Pridobili so geslo za dostop do elektronske redovalnice. Na osnovni šoli (OŠ) Savsko naselje so štirje učenci lani pridobili geslo za dostop do elektronske redovalnice in v njej popravljali svoje ocene. V letošnjem šolskem letu so v redovalnico… »

V eni od ljubljanskih šol so učenci večkrat nepooblaščeno vstopili v elektronsko redovalnico

RTV Slovenija 03.02.2023
V OŠ Savsko naselje naj bi skupina devetošolcev pridobila učiteljičino uporabniško ime in geslo za elektronsko redovalnico ter si spremenila ocene. Dva od učencev sta medtem že napredovala v srednjo šolo. "V ponedeljek, ko smo pripravljali… »

Štirje učenci pridobili geslo in si v elektronski redovalnici popravili ocene

Delo 03.02.2023
O sumu kaznivega dejanja je šola obvestila policijo. Do časa, ko so ugotovili spremembe, sta dva učenca že napredovala v srednjo šolo. Na osnovni šoli (OŠ) Savsko naselje so štirje učenci lani pridobili geslo za dostop do elektronske redovalnice… »

Štirje učenci v elektronski redovalnici popravljali ocene

SiolNET 03.02.2023
Na osnovni šoli Savsko naselje so štirje učenci lani pridobili geslo za dostop do elektronske redovalnice in v njej popravljali svoje ocene. Ko je vodstvo šole opazilo spremembe in identificiralo učence, so ti posege v redovalnico priznali. O sumu… »

OSNOVNOŠOLCI VDRLI V ELEKTRONSKO REDOVALNICO: Sum kaznivega dejanja, ker so si popravili ocene

Regional 03.02.2023
Na osnovni šoli (OŠ) Savsko naselje so štirje učenci lani pridobili geslo za dostop do elektronske redovalnice in v njej popravljali svoje ocene. Ko je vodstvo šole opazilo spremembe in identificiralo učence, so ti posege v redovalnico priznali. O… »

Osnovnošolci 'vdrli' v redovalnico in si spremenili ocene, lani tudi zaključne

24ur 03.02.2023
Skupina učencev Osnovne šole Savsko naselje je pridobila podatke za vstop v spletno redovalnico in si spremenila ocene. Do uporabniškega imena in gesla so prišli maja lani, vodstvo pa je ugotovilo, da sta si dva devetošolca lansko leto spremenila… »

Vdrli v e-redovalnico in si popravili ocene

Slovenske novice 03.02.2023
Dejanje treh učencev OŠ Savsko naselje pod drobnogledom policije. Vrstnike naj bi verbalno trpinčili. Ko smo včeraj poklicali ravnateljico ljubljanske Osnovne šole Savsko naselje Verico Šenico Pavletič, nas je, še preden smo ji zastavili prvo… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem