Povezane novice

Katere evrovizijske pesmi bodo konkurenca slovenski zasedbi Joker Out?

RTV Slovenija 04.02.2023
Nekatere države so že razkrile svoje izbrance in izbranke za letošnjo Evrovizijo, ki bo v Liverpoolu. Norveško bo tako zastopala Alessandra, Španijo Blanca Paloma, Ukrajino dvojec Tvorchi, Irsko skupina Wild Youth in Albanijo Albina & Familja… »

Končno! Slišali smo letošnjo pesem za Evrovizijo skupine Joker Out (VIDEO)

Slovenske novice 04.02.2023
Letos so izbor opravili brez Eme. Poslušajte in oglejte si videospot letošnje slovenske predstavnice na Evroviziji v Liverpoolu. Letošnje leto izbor za slovensko predstavnico za evrovizijsko pesem poteka nekoliko drugače. Strokovna žirija je sama… »

"Mi bomo celo noč plesali" – Joker Out predstavili evrovizijsko pesem Carpe Diem

RTV Slovenija 04.02.2023
V oddaji Misija Liverpool so člani skupine Joker Out prvič javno predstavili svojo pesem Carpe Diem, ki bo slovenski adut na Evroviziji. Pesem naj bi bila simbioza mladostne energije prvega albuma in temnejšega, zrelega ambienta drugega. Luč sveta sta… »

Joker Out premierno predstavili evrovizijsko pesem Carpe Diem

Primorske 04.02.2023
Skupina Joker Out je v nocojšnji televizijski oddaji Misija Liverpool premierno predstavila skladbo Carpe Diem, s katero bodo Slovenijo maja zastopali na evrovizijskem izboru v Liverpoolu. RTV Slovenija je namreč letos namesto izbora Ema evrovizijskega… »

To je pesem, s katero gre Joker Out na Evrovizijo

Zurnal24 04.02.2023
Nocoj predstavili pesem in videospot za evrovizijsko skladbo Carpe Diem. Nocoj je TV Slovenija v oddaji Misija Liverpool premierno predstavila skladbo z naslovom Carpe Diem, s katero nas bodo Joker Out maja predstavili na velikem evrovizijskem odru v… »

To je skladba, s katero nas bodo Joker Out predstavljali na Evroviziji

SiolNET 04.02.2023
Joker Out so premierno predstavili skladbo Carpe Diem, s katero bodo Slovenijo maja zastopali na evrovizijskem izboru v Liverpoolu. Skupina Joker Out, ki jo sestavljajo Bojan Cvjetićanin (vokal, kitara), Kris Guštin (kitara), Jan Peteh (kitara), Nace… »

Carpe Diem ali ekskluzivno evrovizijsko druženje

Necenzurirano 04.02.2023
Joker Out so posneli vse in dodali: »Zakaj smo bili mi izbrani, bomo dokazali v Liverpoolu!«. Pred enim tednom so v studiu Televizije Slovenija posneli evrovizijsko obarvano oddajo Misija Liverpool, ki bo na sporedu to soboto, v njej pa bo priljubljena… »

TV namigi: Misija Liverpool, Litvinenko in Duša zabave

Delo 04.02.2023
Joker Out bodo predstavili pesem, s katero bodo nastopali na Evroviziji. Tu sta še miniserija o ubitem nekdanjem ruskem vohunu in komedija z Melisso McCarthy. Sobota, 4. februarja Misija Liverpool: Predstavitev slovenske skladbe za Pesem Evrovizije… »

Novice dneva »

V preiskavah glede Darsa osumljenih šest ljudi

RTV Slovenija pred 42 minutamiše 8 povezanih

STE KJE VIDELI MOJCO?

Gorenjski utrip pred 5 uramiše 5 povezanih
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem