Povezane novice

Na Mariborskem Pohorju se je huje poškodoval smučar

SiolNET 04.02.2023
V petek dopoldne je na izteku sedežnice smučišča na območju Mariborskega Pohorja padel smučar. Prepeljali so ga v Univerzitetni klinični center Maribor, kjer so ugotovili, da se je hudo poškodoval, čeprav je bil ustrezno opremljen in je… »

Na Pohorju huje poškodovan smučar

24ur 04.02.2023
Na mariborskem Pohorju se je huje poškodoval smučar. Reševalci so ga prepeljali v UKC Maribor. V petek dopoldne se je na mariborskem Pohorju zgodila nesreča. Smučar je padel na izteku sedežnice smučišča. Na kraj dogodka so prispeli reševalci, ki… »

Na Pohorju huje poškodovan smučar

24ur 04.02.2023
Na mariborskem Pohorju se je huje poškodoval smučar. Reševalci so ga prepeljali v UKC Maribor. V petek dopoldne se je na mariborskem Pohorja zgodila nesreča, v kateri se je huje poškodoval smučar. Na kraj dogodka so prispeli reševalci, ki so ga z… »

Na Mariborskem Pohorju se je huje poškodoval smučar

Necenzurirano 04.02.2023
Bil je ustrezno opremljen in imel je čelado, so sporočili, pa vendar... V petek dopoldne je na izteku sedežnice smučišča na območju Mariborskega Pohorja padel smučar. Prepeljali so ga v Univerzitetni klinični center Maribor, kjer so ugotovili, da… »

Nesreča na izteku sedežnice, smučarja odpeljali

Slovenske novice 04.02.2023
Smučar je bil pravilno opremljen in je uporabljal zaščitno čelado. Včeraj v dopoldanskem času je na izteku sedežnice smučišča na območju mariborskega Pohorja padel smučar. Z reševalnim vozilom je bil odpeljan v UKC Maribor, kjer je bilo… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem