Povezane novice

Orkanski veter na Hrvaškem: na 11-letnega dečka padla nogometna klop

SiolNET 04.02.2023
Iz Hrvaške, Bosne in Hercegovine in Srbije danes poročajo o močnem orkanskem vetru, ki podira drevje in lomi veje, ovira promet ter povzroča škodo. V BiH so po vsej državi razglasili oranžni alarm, na Bjelašnici pa je veter pihal celo s hitrostjo… »

Orkanski veter na Balkanu: oranžni alarm v BiH, na Bjelašnici pihalo s 133 km/h

Slovenske novice 04.02.2023
Največ intervencij gasilcev je bilo pričakovano v Zagrebu, kjer je bila ena oseba poškodovana. Poročali so tudi o prekinitvah dobave elektrike. Iz Hrvaške, Bosne in Hercegovine in Srbije danes poročajo o močnem orkanskem vetru, ki podira drevje in… »

Sunek vetra v Splitu na 11-letnega dečka prevrnil nogometno klop

24ur 04.02.2023
Močan veter je pihal tudi na Hrvaškem. V Splitu je močan sunek prevrnil klop na nogometnem igrišču, ki je padla na 11-letnega dečka. Odpeljali so ga v bolnišnico. Deček se je nahajal na pomožnem igrišču RNK Split, kjer je z ostalimi vrstniki… »

Hude težave tudi v Avstriji, na Hrvaškem ter v BiH

Zurnal24 04.02.2023
Močan orkanski veter povzroča številne težave. Na Hrvaškem lokalni mediji poročajo o težavah zaradi močnega vetra, predvsem iz prestolnice Zagreb in Osijeka. Poročajo o lomljenju vej z dreves, ki padajo na avtomobile in ceste, pa tudi o podrtih… »

Orkanski veter povzroča težave na Hrvaškem, v Avstriji in BiH

Primorske 04.02.2023
Iz Hrvaške ter Bosne in Hercegovine danes poročajo o močnem orkanskem vetru, ki podira drevje in lomi veje, ovira promet ter povzroča škodo. V BiH so po vsej državi razglasili oranžni alarm, na Bjelašnici pa veter piha celo s hitrostjo 133… »

#foto Orkanski veter povzroča težave na Hrvaškem, v Avstriji in BiH

Dnevnik 04.02.2023
Ne le pri nas, močan veter povzroča težave tudi v bližnjih državah. Iz Hrvaške ter Bosne in Hercegovine danes poročajo o močnem orkanskem vetru, ki podira drevje in lomi veje, ovira promet ter povzroča škodo. V BiH so po vsej državi razglasili… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem