Povezane novice

Evropa že skoraj brez ruskih fosilnih goriv

Delo 05.02.2023
Zaradi kapic in embarga Zahoda lahko Rusija svojo nafto po svetu prodaja samo še z velikimi popusti. V nadaljevanju preberite: Skoraj leto dni po ruskem vpadu v Ukrajino je EU skorajda v celoti prekinila naftne kupčije z Rusijo. Dva meseca po… »

V EU-ju začel veljati embargo na uvoz ruskih naftnih derivatov

RTV Slovenija 05.02.2023
Potem ko je v začetku decembra lani začela veljati prepoved uvoza večine ruske surove nafte v EU-ju, je z današnjim dnem začel veljati še embargo na ruske naftne derivate. Države EU-ja so se junija dogovorile o svežnju sankcij, ki prepoveduje… »

Sankcije za Rusijo: odslej prepovedan še uvoz naftnih derivatov v EU

24ur 05.02.2023
Po tem, ko je v začetku decembra lani začela veljati prepoved uvoza večine ruske surove nafte v EU, je z današnjim dnem v veljavi še embargo na ruske naftne derivate. EU je skupaj s skupino G7 uvedla tudi kapico za derivate, ki jih Rusija izvaža v… »

Odslej prepovedan še uvoz ruskih naftnih derivatov v EU

Primorske 05.02.2023
Potem ko je v začetku decembra lani začela veljati prepoved uvoza večine ruske surove nafte v EU, je z današnjim dnem v veljavi še embargo na ruske naftne derivate. EU je skupaj s skupino G7 uvedla tudi kapico za derivate, ki jih Rusija izvaža v… »

Odslej prepovedan še uvoz ruskih naftnih derivatov v EU

Delo 05.02.2023
Za surovo nafto, dobavljeno po naftovodih, sicer še naprej velja začasna izjema. Potem ko je v začetku decembra lani začela veljati prepoved uvoza večine ruske surove nafte v EU, je z današnjim dnem v veljavi še embargo na ruske naftne derivate. EU… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem