Povezane novice

"To je največji pretres v vladi Volodimirja Zelenskega"

SiolNET 05.02.2023
Ukrajinski obrambni minister Oleksij Reznikov je bil odstavljen, poroča AFP News. Zamenjal ga bo nekdanji direktor vojaške obveščevalne agencije Kirilo Budanov. Po besedah ​​novinarja MSNBC Rafa Sancheza je to največji pretres v vladi Volodimirja… »

Kijev naj bi zamenjal obrambnega ministra Reznikova, nasledil naj bi ga vodja vojaških obveščevalcev

RTV Slovenija 05.02.2023
Ukrajina pričakuje večjo rusko ofenzivo, a obrambni minister Oleksij Reznikov, ki naj bi ga zamenjali, zatrjuje, da ima Kijev dovolj rezerv, da zadrži moskovske sile, čeprav zadnja pošiljka orožja z Zahoda ne bo pravočasno prispela. Rusija bi lahko… »

»Noben funkcionar ne ostane večno na položaju«

Mladina 05.02.2023
Ukrajinskega obrambnega ministra Reznikova bo zamenjal šef obveščevalcev Budanov. Ukrajinski obrambni minister Oleksij Reznikov je danes dejal, da Ukrajina ne bo uporabila orožja dolgega dosega, ki so ga obljubile zahodne države, za napade na cilje v… »

Rusi vzeli knjige iz knjižnic v regiji Lugansk in jih zažgali #vŽivo

SiolNET 05.02.2023
Ukrajinski nacionalni center odpora je danes sporočil, da so ruske sile v regiji Lugansk zaplenile in zažgale ukrajinske knjige iz javnih in šolskih knjižnic. Lugansk je ena od štirih regij, ki jih je lani jeseni priključila Rusija. "V Rovenki v… »

Zagotovila Ukrajine: Orožja tujih partnerjev proti ozemlju Rusije ne bomo uporabili

24ur 05.02.2023
Ukrajinski obrambni minister Oleksij Reznikov je dejal, da Ukrajina ne bo uporabila orožja dolgega dosega, ki so ga obljubile zahodne države, za napade na cilje v Rusiji. V zvezi z razkritji o domnevnih nepravilnostih in korupciji pa je dejal, da poteka… »

Ukrajinska vojska: V Bahmutu potekajo hudi spopadi

Delo 05.02.2023
V Bahmutu potekajo srditi spopadi, ruske enote pa napadajo tudi Avdijivko, Liman in Novopavliv, je sporočil generalštab ukrajinske vojske. Med ukrajinskimi in ruskimi silami potekajo srditi spopadi za mesto Bahmut na vzhodu Ukrajine, je sporočila… »

Scholz: Dogovor, da se zahodno orožje ne sme uporabljati za napade na rusko ozemlje

Primorske 05.02.2023
Nemški kancler Olaf Scholz je v pogovoru za Bildt am Sonntag dejal, da se z ukrajinskim predsednikom Volodimirjem Zelenskim "strinjata", da se orožje, ki ga Ukrajini dobavlja Zahod, ne sme uporabljati za napade na rusko ozemlje. BERLIN > "Glede tega… »

SCHOLZ NAJ BI IMEL Z ZELENSKIM DOGOVOR: Orožje, ki ga Ukrajini dobavlja Zahod, se ne sme uporabljati za napade na rusko…

Regional 05.02.2023
Nemški kancler Olaf Scholz je v pogovoru za Bildt am Sonntag dejal, da se z ukrajinskim predsednikom Volodimirjem Zelenskim "strinjata", da se orožje, ki ga Ukrajini dobavlja Zahod, ne sme uporabljati za napade na rusko ozemlje. "Glede tega obstaja… »

Scholz: Dogovor, da se zahodno orožje ne sme uporabljati za napade na rusko ozemlje

Dnevnik 05.02.2023
Nemški kancler Olaf Scholz je v pogovoru za Bildt am Sonntag dejal, da se z ukrajinskim predsednikom Volodimirjem Zelenskim »strinjata«, da se orožje, ki ga Ukrajini dobavlja Zahod, ne sme uporabljati za napade na rusko ozemlje. »Glede tega obstaja… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem