Povezane novice

Umrl je Albin Rogelj, nekdanji smučarski skakalec, akademski slikar in sloviti karikaturist

SiolNET 05.02.2023
Minuli petek je v 94. letu v Ljubljani umrl Albin Rogelj - Bine, nekdanji smučarski skakalec, akademski slikar in sloviti karikaturist nekdanjega satiričnega tednika Pavliha, je sporočil nekdanji novinar in smučarski delavec Oto Giacomelli. Sportal… »

Preminil je Albin Rogelj - Bine

Delo 05.02.2023
V 94. letu starosti je umrl akademski slikar in dolgoletni reprezentant v smučarskih skokih. V 94. letu starosti je minuli petek v Ljubljani umrl Albin Rogelj-Bine, akademski slikar in sloviti karikaturist nekdanjega satiričnega tednika Pavliha. Bil je… »

Umrl Albin Rogelj - Bine

Dnevnik 05.02.2023
Minuli petek je v 94. letu v Ljubljani umrl Albin Rogelj - Bine, nekdanji smučarski skakalec, akademski slikar in sloviti karikaturist nekdanjega satiričnega tednika Pavliha, je sporočil nekdanji novinar in smučarski delavec Oto Giacomelli. Kot… »

Umrl sloviti karikaturist tednika Pavliha

Slovenske novice 05.02.2023
Umrl je minuli petek v 94. letu v Ljubljani. Minuli petek je v 94. letu v Ljubljani umrl Albin Rogelj - Bine, nekdanji smučarski skakalec, akademski slikar in sloviti karikaturist nekdanjega satiričnega tednika Pavliha, je sporočil nekdanji novinar in… »

Slovo ikone slovenskih smučarskih skokov

Zurnal24 05.02.2023
Zapustil nas je legendarni Albin Rogelj - Bine. Minuli petek je v 94. letu v Ljubljani umrl Albin Rogelj - Bine, nekdanji smučarski skakalec, akademski slikar in sloviti karikaturist nekdanjega satiričnega tednika Pavliha, je sporočil nekdanji novinar… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem