Povezane novice

Murska Sobota: Pretep usoden za moškega, ki je na kraju zaradi poškodb umrl

RTV Slovenija 05.02.2023
Pozno popoldne je v Murski Soboti izbruhnil pretep, v katerem je umrl moški. Storilca so po iskanju izsledili, zaradi poškodb je bil prepeljan v bolnišnico. Policisti so bili o dogodku obveščeni okoli 18.30, takoj po prihodu pa so prizorišče… »

Pretep v Murski Soboti: en moški umrl, drugi je v bolnišnici #video

SiolNET 05.02.2023
Včeraj ob 18.30 so bili murskosoboški policisti obveščeni o dogodku na območju centra Murske Sobote, v katerem je bil med pretepom huje poškodovan 26- letni moški. Kmalu zatem je zaradi poškodb na kraju umrl. Kot so danes pojasnili murskosoboški… »

Grozljivka v Murski Soboti: moški umrl na kraju pretepa

Slovenske novice 05.02.2023
Policisti so že izsledili storilca. Menda je bilo uporabljeno hladno orožje. V Murski Soboti je pozno popoldne prišlo do pretepa, v katerem je moški na kraju dogodka umrl zaradi poškodb. Policisti so bili o dogodku obveščeni okoli 18.30, takoj po… »

FOTO: Groza v Murski Soboti; zasijalo je jeklo, v mlaki krvi obležal moški, ki mu ni bilo pomoči

Necenzurirano 05.02.2023
V dogodku v Murski Soboti je ena oseba umrla, so v nedeljo zvečer sporočili murskosoboški policisti. Policisti so včeraj ob 18.30 uri prejeli obvestilo o dogodku v središču Murske Sobote, v katerem je bila med pretepom poškodovana ena oseba… »

V pretepu umrl moški

Delo 05.02.2023
Kriminalistična preiskava intenzivno poteka, več informacij bo znanih kmalu. Danes okoli 18.30 se je na območju centra Murske Sobote zgodil pretep, v katerem je bil poškodovan moški. Zaradi poškodb je na kraju dogodka umrl. Policisti in kriminalisti… »

Pretep v Murski Soboti: moški na kraju umrl

24ur 05.02.2023
Zvečer se je na območju centra Murske Sobote zgodil pretep, v katerem sta bili udeleženi dve osebi. Moški, ki je bil huje poškodovan, je kmalu zatem zaradi poškodb na kraju umrl, so sporočili iz Policijske uprave Murska Sobota. Policija je bila o… »

Zaradi posledic pretepa umrl. Pri nas!

Zurnal24 05.02.2023
Spopadla sta se sredi mesta. Policisti PU Murska Sobota so bili ob 18.30 obveščei, da je bila na območju središča mesta med pretepom ena oseba poškodovana. Moški, ki je bil huje poškodovan, je kmalu zatem zaradi poškodb na kraju umrl. Policisti… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem