Povezane novice

Policija sporočila pretresljive podrobnosti uboja v Murski Soboti

Slovenske novice 06.02.2023
V stanovanjskem bloku ga je hudo poškodoval, nato pa pobegnil. V nedeljo je širno Slovenijo pretresla vest o uboju, ki se je proti večeru zgodil v Murski Soboti. Po do zdaj zbranih obvestilih policije je osumljenec v stanovanjskem bloku z ostrim… »

Pretresljive podrobnosti uboja: eden umrl že v stanovanjskem bloku, drugi se je zgrudil na postaji (FOTO)

Slovenske novice 06.02.2023
Šlo naj bi za obračun z noži. V nedeljo proti večeru se je v Murski Soboti zgodil strašen incident. Kot smo že poročali, je tam pozno popoldne prišlo do pretepa, v katerem je moški na kraju dogodka umrl zaradi poškodb. Policisti so bili o… »

KRVAV OBRAČUN Z NOŽI: Ena oseba podlegla poškodbam (FOTO, VIDEO)

Regional 06.02.2023
Včeraj ob 18.30 je v neposredni bližini glavne avtobusne postaje v Murski Soboti prišli do obračuna med dvema občanoma. Eden je umrl na kraju, drugega so zaradi poškodb prepeljali v bolnišnico. Po prvih informacijah je osumljenec 48-letni… »

Po prvih informacijah v Murski Soboti do smrti zaboden 26-letnik, nagib za dejanje še ni znan

RTV Slovenija 06.02.2023
Kriminalistična preiskava krvavega dogodka v Murski Soboti, v katerem je umrl moški, poteka. Po prvih informacijah je 48-letni osumljenec v stanovanjskem objektu z ostrim predmetom poškodoval 26-letnika, ki je na kraju umrl. Policisti so bili o… »

Murska Sobota: 48-letnik z ostrim predmetom do smrti ranil 26-letnika

24ur 06.02.2023
Tragične novice prihajajo iz Murske Sobote, Policija namreč preiskuje sum kaznivega dejanja zoper življenje in telo. V nedeljo je 48-letni osumljenec z ostrim predmetom huje poškodoval 26-letnega moškega, nato pa s kraja pobegnil. Poškodbe so bile… »

Novo o spopadu: žrtev obračuna z nožem 26-letnik

Zurnal24 06.02.2023
Znanih je več podrobnosti o spopadu, ki se je zgodil v nedeljo v Murski Soboti. Znane nove podrobnosti groziljivega spopada v Murski Soboti. Kot poroča spletni portal Sobota.info, je neuradno v spopadu, ki naj bi se začel v pekarni umrl 26-letnik iz… »

Policisti pojasnili več podrobnosti o krvavi drami v Murski Soboti

Necenzurirano 06.02.2023
Prekmursko prestolnico je včeraj pretresel zločin, v katerem je življenje izgubila ena oseba, še ena pa je bila poškodovana. Policisti so danes pojasnili več podrobnosti. O včerajšnjem krvavem dogajanju v središču Murske Sobote smo že… »

Motiv za uboj v Murski Soboti še ni znan

Delo 06.02.2023
Intenzivna kriminalistična preiskava še vedno poteka. Po včerajšnjem pretepu v Murski Soboti v katerem je bil ubit moški, so danes s policijske uprave Murska Sobota sporočili, da je osumljenec v stanovanjskem bloku z ostrim predmetom huje… »

Pretep s smrtnim izidom v Murski Soboti

Nova 24TV 06.02.2023
Foto: STA Storilca so po iskanju izsledili in ga zaradi poškodb prepeljali v bolnišnico. Soboški policisti so bili včeraj okoli 18.30 obveščeni o pretepu, v katerem je umrl en moški. Takoj po prihodu so prizorišče zavarovali in začeli iskati… »

Po pretepu v Murski Soboti umrl zaradi hudih poškodb

Dnevnik 06.02.2023
Včeraj ob približno pol sedmih zvečer se je v središču Murske Sobote odvila krvava drama, v kateri je žrtev umrla zaradi hudih poškodb. Kot so pojasnili na murskosoboški policijski upravi, je prišlo do pretepa, ki se je končal tragično… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem