Povezane novice

Beyonce na Grammyjih spisala zgodovino #video

SiolNET 06.02.2023
Čeprav ni osvojila grammyja za album leta, pa je Beyonce na letošnji podelitvi svoj izkupiček grammyjev dvignila na rekordnih 32. Na podelitvi grammyjev v Los Angelesu je po več kot 20 letih padel rekord v največjem številu teh nagrad, ki jih je v… »

Najbolj nagrajena med izvajalci – Beyoncé postala kraljica grammyjev

RTV Slovenija 06.02.2023
Grammyji so bili polni posebnih dosežkov. Beyoncé je dobila štiri grammyje in postala najbolj nagrajena med izvajalci, Viola Davis je dobila status EGOT, Kim Petras je postala prva z grammyjem nagrajena transženska, nagrado je podelila tudi Jill… »

Nagrade Grammy / Kdo vse je med prejemniki in kdo je podrl 26 let star rekord?

Mladina 06.02.2023
Harry Styles je osvojil najprestižnejšo nagrado za album leta, Beyonce pa je po devetih nominacijah dobila štiri grammyje in tako s skupaj 32 grammyji v karieri podrla 26 let star rekord Georga Soltija. Harry Styles je na nedeljski podelitvi nagrad… »

Absolutna kraljica grammyjev: Beyonce dobila že svoj 32. kipec

Necenzurirano 06.02.2023
Pevka je s tem podrla rekord za največ prejetih glasbenih nagrad v zgodovini podeljevanja, zagotovo pa se pri tej številki še ne bo ustavila. Beyonce je postala kraljica grammyjev – na včerajšnji podelitvi je dobila štiri zlate kipce, med njimi… »

Grammy za album leta Harryu Stylesu, Beyonce v zgodovino z 32 pozlačenimi gramofoni

Slovenske novice 06.02.2023
Harry Styles je z zmago, nad katero je bil zelo presenečen, posegel v dvoboj med Adele in Beyonce. Harry Styles je na nedeljski podelitvi nagrad grammy osvojil najprestižnejšo nagrado za album leta. Beyonce jih je po devetih nominacijah dobila štiri… »

Grammy za album leta osvojil Harry Styles, Beyonce vstopila v zgodovino z 32 pozlačenimi gramofoni

Primorske 06.02.2023
Harry Styles je na nedeljski podelitvi nagrad grammy osvojil najprestižnejšo nagrado za album leta. Beyonce jih je po devetih nominacijah dobila štiri in tako s skupaj 32 grammyji v karieri podrla 26 let star rekord Georga Soltija. LOS ANGELES >… »

Beyonce na grammyjih podrla 26 let star rekord

Delo 06.02.2023
Harry Styles je na nedeljski podelitvi nagrad grammy osvojil najprestižnejšo nagrado za album leta. Harry Styles je na nedeljski podelitvi nagrad grammy osvojil najprestižnejšo nagrado za album leta. Beyonce je po devetih nominacijah dobila štiri in… »

Grammy za album leta osvojil Harry Styles, Beyonce vstopila v zgodovino z 32 pozlačenimi gramofoni

Dnevnik 06.02.2023
Harry Styles je na nedeljski podelitvi nagrad grammy osvojil najprestižnejšo nagrado za album leta. Beyonce jih je po devetih nominacijah dobila štiri in tako s skupaj 32 grammyji v karieri podrla 26 let star rekord Georga Soltija. »Trudim se, da ne… »

Po podelitvi grammyjev vsi govorijo le o Benu Afflecku

Zurnal24 06.02.2023
Ben Affleck je tako kislo gledal tudi na medenih tednih. Podelitev grammyjev. Noč je pripadala Beyonce, ki se je vpisala v zgodovino. Še noben glasbenik pred njo se namreč ne more pohvaliti z 32 grammyji - samo včeraj je domov odnesla štiri kipce… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem