Povezane novice

Slovenija bo vendarle obdržala enega svojih največjih športnih spektaklov!

Zurnal24 06.02.2023
Turnir WTA ostaja v Sloveniji, lokacija še neznana. Teniški turnir WTA 250, ki ga je gostil Portorož, bo tudi letos potekal v Sloveniji, vendar ne na isti lokaciji, je sporočila Teniška zveza Slovenije. Turnirja ne bo v Portorožu, saj lastnik… »

PRESTIŽNI TENIŠKI WTA TURNIR ZAPUŠČA PORTOROŽ: Kriv naj bi bil spor med Občino Piran in Termami Čatež

Regional 06.02.2023
Prestižni WTA teniški turnir, ki je v preteklih letih v Portorožu gostil mnoga znana zvezdniška imena, se seli na drugo lokacijo. Kot so sporočili iz Teniške zveze Slovenije, je za to krivo "nesoglasje med piransko občino in Termami Čatež"… »

Velike posledice za slovenski tenis, turnirja v Portorožu več ne bo

SiolNET 06.02.2023
Tenis Slovenija je v letih 2021 in 2022 v Portorožu organizirala turnir WTA 250 Zavarovalnica Sava. Turnir je na koledarju tudi letos. Zaradi zaprtja TC Lucija v Portorožu mora Tenis Slovenija (TS) zdaj najti novo lokacijo. Ta za zdaj še ni znana… »

Turnir WTA ostaja v Sloveniji, lokacija še neznana

Primorske 06.02.2023
Teniški turnir WTA 250, ki ga je gostil Portorož, bo tudi letos potekal v Sloveniji, vendar ne na isti lokaciji, je sporočila Teniška zveza Slovenije. LJUBLJANA > Turnirja ne bo v Portorožu, saj lastnik zemljišča teniškega centra Lucija, podjetje… »

Turnirja v Portorožu ne bo, a ostaja v Sloveniji

RTV Slovenija 06.02.2023
Teniški turnir WTA 250, ki ga je gostil Portorož, bo tudi letos potekal v Sloveniji, vendar ne na isti lokaciji, je sporočila Teniška zveza Slovenije. Turnirja ne bo v Portorožu, saj lastnik zemljišča teniškega centra Lucija, podjetje Terme… »

Po devetih letih konec teniške zgodbe v Portorožu

Delo 06.02.2023
Lastnik zemljišča TC Lucija in mestna občina Piran nista našla skupnega jezika. Tenis Slovenija je v letih 2021 in 2022 v Portorožu organizirala turnir WTA 250 Zavarovalnica Sava. Turnir je v koledarju tudi letos. Zaradi zaprtja TC Lucija v… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem